Sremski Karlovci: Od portira “Čistoće” do apsolventa i predsednika skupštine

0
426
Sremski Karlovci / Foto: printscreen

Predsednik Skupštine Opštine Sremski Karlovci u naredne četiri godine biće Boban Petković iz Srpske napredne stranke, koji je zaposlen u “Čistoći” i trenutno je apsolvent na privatnom fakultetu.

Skupštinsku većinu u ovoj sremskoj opštini činiće Srpska napredna stranka, Socijalistička partija Srbije i Pokret obnove kraljevine Srbije, koji je na lokalnim izborima osvojio samo jedan mandat, piše portal 021.rs.

Novi predsedink karlovačke skupštine rođen je 1970. godine u Kosovskoj Kamenici, a trenutno je zaposlen u novosadskom Javnom komunalnom preduzeću “Čistoća”.

U “Čistoći” je zaposlen od 1999. godine, gde je radio na radnim mestima portira, inkasanta, poslovođe, šefa obezbeđenja i koordinatora održavanja vozila i infrastrukture.

Petković je, inače, i jedan od istaknutih sindikalista u “Čistoći”.

Kako navodi u svojoj biografiji, ima 30 godina radnog staža. Prethodno je proveo sedam godina na mestu policijskog službenika i šest meseci na radnom mestu poštara.

Po obrazovanju je mašinski tehničar, a trenutno je apsolvent na smeru inženjerski menadžment Fakulteta za menadžment u Sremskim Karlovcima, koji je upisao 2016. godine. U svoje veštine ubraja osnovno poznavanje rada na računaru.

U lične podatke, osim datuma i mesta rođenja, državljanstva i godina radnog staža, naveo i stranačku pripadnost Srpskoj naprednoj stranci.

Izvor: 021 / Bizlife

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime