Srpska napredna stranka je najveća opasnost za decu Srbije

1
244

Tokom govora predsednika Srbije i SNS-a Aleksandra Vučića na otvaranju sportske hale u Užicu jednoj devojčici u publici je pozlilo. Ružno lice zloupotrebe dece u političke svrhe i korišćenja dece za popunjavanje mesta u publici na temperaturi preko 30 stepeni Celzijusa, pokazalo se danas u Užicu.

Tim povodom oglasio se Gradski odbor Narodne satranke u Užicu, saopštenjem u kome se kaže:

Današnja poseta Aleksandara Vučića Užicu, predsednika Srpske napredne stranke koji zloupotrebljava ovlašćenja Predsednika Republike, potvrdila je da je upravo njegov režim najveća opasnost za decu Srbije. Osim što žive u zemlji u kojoj ne postoje institucije i koju je premrežila mafijaška hobotnica organizovana iz samog vrha vlasti, oni žive u zemlji gde se deca grubo zloupotrebljavaju u svrhu promocije jednoumlja i primitivnog podaništva.

Danas su deca iz užičkih sportskih klubova dovedena da budu deo scenografije za posetu Aleksandra Vučića, koji je, u okviru svoje neprekidne kampanje, u Užicu otvorio sportsku halu.

Ova deca ne znaju da su na taj način zloupotrebljena i ne znaju da su i njihovi roditelji pogrešili što su tu zloupotrebu dozvolili. Ona, takođe ne znaju da su mnogi njihovi nastavnici, takođe, ucenjeni, a mnogi i angažovani da kao botovi na društvenim mrežama zaglupljuju građane Srbije, kao bitna potpora kriminalnom režimu.

Deca, takođe, ne znaju da je najvažnija lekcija koju treba da nauče lekcija o slobodi i dostojanstvu. Režim se trudi da tu lekciju nikad ne nauče. U tu svrhu, njihove babe i dede hipnotiše sa nacionalnih frekvencija, roditelje ucenjuje poslom, a za nastavnike postavlja partijske poslušnike. Njihovi sportski uzori, prepoznatljivi užički sportisti stali su u red da se „poklone“ Predsedniku jer je u 21. veku jedan grad od 70.000 stanovnika dobio sportsku halu.

Da Vas podsetimo:  Бранимо права деце и родитеља

Predsednik im je za uzvrat uzeo slobodne izbore, nezavisno sudstvo, nezavisno tužilaštvo, nezavisne medije, zagadio im je javni prostor, uzurpirao budžet i uveo korupciju kao jedini model funkcionisanja sistema. Dok se deca, nastavnici i sportisti slikaju u Užicu sa Vučićem, njegovi strani partneri, a u stvari okupatori Srbije, uništavaju svaki njen deo.

– Deca to ne znaju. Roditelji pristaju. Nastavnici „moraju“. Zato su deca najveća žrtva ovog režima – zaključuje na kraju saopštenja Ivana Parlić predsednica Gradskog odbora Narodne stranke Užice.

izvor:ozonpress.net

1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime