Srpska puška o šiptarskom ramenu

0
2440

Nedavno smo mogli da pročitamo da je formirana Vojska Kosova. I začuđujuće slabo reagovanje iz Beograda. Sada je jasno i zašto: vojsku formiraju SAD i daju manji deo opreme. Za vojsku koju su Amerikanci projektovali, Šiptari nemaju para. U stvari oni nemaju para ni za kakvu vojsku. E tu se opet uključuje CIA. Preko Saudijske Arabije i Katara, svojih pouzdanih saveznika, završava se posao. Ovaj put Katar preko firme u vlasništvu kraljevske porodice “Bin Jaber Grup”, otkupljuje sve “viškove” naoružanja u Srbiji i preko Crne Gore smešta ga u sladišta u Albaniji. Firma “Bin Jaber Grup” ne prodaje dalje ovo oružje. Ona ga poklanja. Obično raznim radikalnim grupama i pokretima na mig CIA ili pobunjenicima u raznim zemljama, posebno muslimanskim.

d0bed180d183d0b6d198d0b5

Vojska Kosova može očekivati pored streljačkog naoružanja, tenkove, artiljeriju, PA artiljeriju, minobacače i velike količine municije koje idu uz to. Ova katarska firma je mogla kupiti oružje i u nekoj drugoj zemlji, ali je oružje namerno kupljeno u Srbiji.
Kao prvo: dobar deo oružja završiće u neposrednom srpskom okruženju: KiM, Federaciji Bih (kad zatreba).
Kao drugo: Srbija ostaje bez naoružanja i municije, ako ne računamo ono malo što je ostalo u tkz. Vojsci Srbije.
Kao treće: Srbija neće moći da pomogne Republici Srpskoj ako zatreba jer neće imati resursa.

Vojska Kosova će u kratkom vremenu po dobijanju oružja premašiti Vojsku Srbije po borbenim sposobnostima i broju operativnih vojnika. Obuka te i takve vojske će kratko trajati jer i starešine i deo vojnika odlično poznaju borbena sredstva. Srbija, posle ovoga više neće imati snage da i kada skloni izdajnike sa vlasti u kratkom periodu ojača sistem odbrane, jer neće imati sredstava da kupi oružje a ona koja je imala su prodata. Ovo su velike igre, za velike igrače. Svakako nisu za pacere poput Vučića, koji prodaje zemlju i narod.

Da Vas podsetimo:  Mračna tajna brda Vidrak

SRBIJI DRUGI ŽUTI KARTON!

Već nekoliko meseci u Vojsci Srbije (onom što je od nje ostalo), vrše se pregledi magacina opreme i naoružanja, proglašavaju za višak i popisuju. Istini za volju, posle Šutanovca i Tadića nije mnogo toga ostalo. Oni su od prodaje naoružanja “tkz.viškova” inkasirali nekoliko milijardi dolara. Vučić je samo nasledio već uhodane puteve kriminalne rasprodaje odbrambene moći Srbije.

Sećate se rata koji je Gruzija vodila u Južnoj Osetiji. Tada smo dobili “žuti”karton jer smo bez znanja Rusije prodavali oružje Gruziji. Tim oružjem je pucano na ruske vojnike.

Dolaskom Vučića na vlast ova vrsta kriminalne aktivnosti se višestruko povećala. Preko dobro poznate firme, državne a kriminalne pod nazivom Jugoimport SDPR i svojih veza sa Milom Đukanovićem, a preko njega i sa Kalifom Bin Zajed Al Nahjanom i Katarskom firmom Bin Jaber Grup, Vučić se uključio u trgovinu oružjem. U trgovinu smrti sa zemljama sa kojima je zvanična trgovina oružjem zabranjena. Već uspostavljene kanale Jugoimporta SDPR sa Bin Jaber Grupom, Vučić koristi da se svi “viškovi” naoružanja prodaju ovoj firmi. To mu je olakšano jer je na čelo ove nekad ugledne firme doveo svoje kadrove. Katarska firma kupuje sve. Oružje iz proizvodnje, sa stokova, iz rezervi i ono što je proglašeno za višak. Samo da napomenem: Katar je preko ove firme sponzorisao rat Sakašvilija (Gruzija) u Južnoj Osetiji, pobunjenike u Siriji, Dagestanu i Čečeniji. Zajedno sa Saudijskom Arabijom, Katar je glavni finansijer Unitarne BiH i Nezavisnog Kosova. Iako se Saudijska Arabija formalno distancirala od ovih aktivnosti u toku su procesi na formiranju Vojske Kosova i pripreme za rušenje Republike Srpske.

Nimalo ne čudi ni prevelika revnost sadašnjeg Načelnika Generalštaba, generala LJubiše Dikovića na razoružavanju sopstvene vojske. Tom našem “bivšem ratnom drugu”, Vučić je obećeo mesto ministra odbrane u narednoj vladi. E sad, Diković ne zna kako Vučić obećava. Isto je obećao i Čedi Jovanoviću i ko zna kome još.

Da Vas podsetimo:  HUMANO SRCE PEKARA IZ ZRENJANINA: Željko svako veče višak hrane podeli siromašnima!

Da se vratimo temi. Još je u Srbiji ostalo oko 200 tenkova, približno toliko transportera, nekoliko stotina artljerijskog oruđa, par stotina “PRAGA”, do 2000 minobacača, veća količina svih vrsta streljačkog oružja i nekoliko hiljada tona municije. Transport je predviđen preko luke Bar koja je, koliko znam, u turskom vlasništvu. Deo oružja će biti uskladišten u Albaniji odakle se lako može prebaciti na KiM, Siriju, Bosnu, Dagestan, Gruziju ili Ukrajinu.

“BEOGRAD NA VODI”

“Beograd na vodi” je povezan sa ovim kriminalnim izvozom naoružanja. Naime, od sredstava koja se izvoze ove godine, milijarda dolara se ubacuje u pripremne radove na uređenje zemljišta. Uz milijardu dolara vrednosti samog zemljišta, Vučićeva grupa će biti suvlasnik “Beograda na vodi” u procentu od 51%. Država Katar sa firmom Bin Jaber grup (u vlasništvu kraljevske porodice) sponzoriše svetski terorizam i istovremeno projekat “Beograd na vodi”. To je cena za nezavisno Kosovo i ukidanje R. Srpske koje Vučić mora da izvrši i prizna. Sada je ipak jasno da Kosovo i Metohija nisu poklonjeni već prodati. Naravno, ako se ne umeša Srpski narod i rasturi tu trgovinu. ”Beograd na vodi” je kompenzacija za KiM, odnosno to je spomenik nezavisnom Kosovu u Beogradu. Za 2-3. milijarde dolara, Vučić prodaje KiM čija samo rudna bogatstva vrede oko 500 milijardi dolara. Na taj način Vučić postaje milijarder, najbogatiji Srbin (ako je uopšte Srbin) što je izgleda i njegova bolesna ambicija.

U svim ovim poslovima učestvovali su sledeći (ne)ljudi iz Srbije: Ratko Božić, Stevan Nikčević, Boris Tadić, Milo Đukanović, Milomir Rakić, Vuk Jeremić, Tomislav Nikolić, Goran Veselinović, Siniša Mali, Nikola Petrović i naravno sve konce vuče Aleksandar Vučić. Ovakvi projekti se ne mogu izvesti u tajnosti. Zvanično ni SAD ni zemlje EU nisu saglasne sa ovim projektom. No, iza svega stoji CIA i njeni dugoročni planovi za Balkan i Istočnu Evropu. Rusija upozorava da ne želi da u Siriji pucaju srpske puške i topovi, da ne želi da srpsko oružje ponovo puca na ruske vojnike.

Da Vas podsetimo:  (Ne)saglasnost

VUČIĆU CRVENI KARTON!

Sve je jasno: crveni karton Vučiću još sutra na izborima. Zaustavimo ove sulude projekte. Spasimo život Vučiću jer ako nastavi dalje uništavanje naše Srbije dobiće “Katil ferman” i svilen gajtan. Od mene dosta. Neka Vučić kaže da ovo nije istina i neka kaže šta je “prava istina”.

SRBIJA JE VEČNA DOK SU JOJ DECA VERNA.

general Božidar Delić

http://facebookreporter.org / http://srb.fondsk.ru

like-button.net here

wordpress-themes.org here

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime