Srpska Sparta pronašla samu sebe

0
1365
Foto: printscreen (vidovdan.org)

Mitska ideologija srpskog naroda (koju tako sistematski guše plaćene sluge drugosrbijanske) probije iznenada ko pirika (ona trava koja se neda iskoreniti), kad se ne nadaju i ne očekuju!

Tako je sada u Crnoj Gori izbio reverzibilni proces upisa u narod srpski, baš tamo gde je proces rasrbljavanja bio najdublji u vreme bravara i drugova, čiji su potomci danas najveći poslušnici NATO okupatora u svim srpskim zemljama.

Doduše, nije to prvi put da se srpski narod upisuje u sebe samog, taj je proces uvek bio uz krst i gusle, jer se narod uvek u sebe uzdao (kada vile dođu očima, kako glasi narodna izreka).

Daleke ratne 1943.godine, u Jajcu je počeo nasilni ispis iz srpskog naroda u režiji onih koji su sledili odluke Drezdenskog kongresa kojim je zacrtano razbijanje zajedničke države SHS i stvaranje liliput državica u kojima će Srbi vremenom postati nacionalnoe manjine, koje će potom dobri Vatikan blagonaklono primiti u svoje krilo, da više ne tumaraju u tami!

Ta komunistička tama, koju je sam srpski narod počeo da skida još osamdesetih godina prošlog veka kada su Šiptari uz pomoć čuvara „avnojske Jugoslavije“ izazvali početni potres, dugo je podrhtavala, toliko dugo, da ni svi analitičari iz američkih i britanskih  kuhinja nisu mogli da osete to fino podrhtavanje srpskog nacionalnog bića, onako naoko ravnodušnog, skoro pa već pomirenog sa brutalnom „realnosti“ soroševskih hijena koje uporno kruže, dok se belosvetski naručioci pretvaraju da su tobož mrtvi, tačnije da su sada postali „dragi srpski prijatelji“!

Taman je „dragim prijateljima“ izgledalo da je došao onaj toliko dugo čekani trenutak za završni udarac „samilosti“ kad se donese taj zakon koji udari na SPC, a zakon se mora sprovoditi kažu navodni izvršioci, tačnije natoovski poslušnici!     

Da Vas podsetimo:  Novska 1991 : Petru su hrvatski vojnici ubili ćerku, suprugu i majku a njega teško ranili

Međutim, doteran do duvara narod se probudi, nema kamo dalje neg` da se uzda u Boga i sebe samoga, ko uvek u srpskoj istoriji kad udari silnik na temelje Srpstva!

Zlobnici drugosrbijanski i bratija iz regiona poodavno pljuju srpske gusle i pojanje uz gusle, te su tako zapadni analitičari i stasavali defektni za razumevanje simbolike poruka uz gusle, ne razumevajući (naročito sada) zašto se sve više opjevavaju litije i moleban za odbranu od nasilja!

Ne razumevaju ni onu simboliku izbora koju tako jasno kazuju pevači uz gusle, neopterećeni materijalnim statusom, željom za lagodnim životom i naročito potrebom da se nametnu, i to slobodnom narodu koji ima bogatu i prebogatu istoriju borbe za slobodu, jer je sviko mrijet bez golema jada,uvek za krst časni i Slobodu zlatnu (kako gusle kazuju)!

Taj detalj vidljivo ne razumeju ni NATO, ni BRISEL, ni MINHEN, ni PENTAGON, al` razume svako Srpče malo što šeta u masi svoga naroda!

UPIS u same sebe, kao veliki plimni talas počeo je ponovo u Srpskoj Sparti, koja je pronašla samu sebe, po ko zna koji put pokazujući vascelom Srpstvu jedini mogući put u ovo vreme zla za Srbe na celokupnom srpskom etničkom prostoru, gde ih još samo jedinstvena SPC drži na okupu pred zlom vaskolikim, koje se ne zaustavlja!

Zato je narod i počeo proces povratka sebi, da se napokom oslobodi od onih okova iz Jajca, pretvorenih danas u eunijatske NATO bukagije za noge srpske, još onda kada su drug Đido i društvo malo, počeli proces „samorađanja novog naroda“ u Srpskoj Sparti!

Ali, čak se ni oni tada odmah nisu usudili da udare na srpsku trobojku, koju je danas narod ponovo vaskrsnuo kao svoj barjak Slobode, kojim se brani i pobeđuje!

Da Vas podsetimo:  Da li su brojke o novozaraženima i umrlim od korone u Srbiji lažne?

Pod tom trobojkom ima mesta za svakog čoveka u Crnoj Gori, bez izuzetaka, izuzev onih samih koji se sada ispisuju iz svog naroda, neki zarad materijalne koristi, neki zarad dužničke obaveze nalogodavcima, ili čista inata, iako u dubini duše znaju da greše, jer to je nepovratan proces koji ima posledice i za pokolenja koja tek dolaze, kao što se današnji upisivači svesno odužuju svojim neumrlim precima koji su se u davnim teškim vremenima svesno upisivali, za potomke svoje (još nerođene)!

Iskonska mudrost kaže —   svakom svoje –, to je tako razumljivo svakom ko ume slušati narodnog pevača uz gusle, stoga ni ne čudi ovo sadašnje buđenje naroda srpskog!

Vladimir FROLOV
Izvor: srpskistav.com

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime