Srpski Asanž

1
1003

Ako je Asanž našao spas u ambasadi Ekvadora, i to usred Londona, trebalo bi da i Branka, srpski Asanž, nađe utočište u ambasadi Srbije.

Branka Milić je pobjegla, unijela živu glavu u ambasadu Srbije. U ambasadu se bježi u zadnjem momentu. Kako će reagovati ambasada, pitanje je koje, u ovom trenutku, izaziva strah. „Dobri odnosi“ Crne Gore i Srbije, možda će proizvesti odgovor tipa: ipak je, to, draga Branka, nepromišljen potez.

Branka Milić je, nekada, jedva živu glavu iznijela iz Hrvatske, a sada, spašava se od Montenegra, bježeći opet u Srbrju, bježeći u ambasadu Srbije. Da li će naći spas – utočište u ambasadi, da li će je Srbija opet spasiti.

Ako je Asanž našao spas u ambasadi Ekvadora, i to usred Londona, trebalo bi da i Branka, srpski Asanž, nađe utočište u ambasadi Srbije. Sa druge strane, bjekstvo Branke Milić u ambasadu Srbije, apsolutna je posledica nebrige države Srbije o svojim građanima, koji, na pravdi boga, tamnuju u Spuškom kazamatu – posledica je nemiješanja Srbije u montiranom procesu tzv. državni udar, iako se radi o njenim građanima.

Kako je krenulo, biće još Branki, koje će bježati iz logora Crne Gore, i u ambasade, i drugdje.

Evo prilike da Ambasada Srbije barem nešto radi. I uradi…

Ako je Asanž mogao da nađe utočište kod tuđina – valjda će i Branka moći naći spas kod svojih.

Bećir Vuković
Izvor: in4s.net

1 KOMENTAR

  1. Da se nešta jednom razjasni.Više niko ne veruje,bilo kom predstavniku vlasti u Srbiji i C.Gori.Ko normalan više može verovati dvema državama u kojima vlada čist kriminal.Svaki dan kada se pročita neka vest,odmah se to prevodi kao neka nova prevara,jer udba i kos vladaju i tamo i ovamo.Oni mogu samo neku prevaru smisliti,a znajući,da je ovo u vezi nekog policajca koji je došao,baš na dan glasanja da kao ima neka posla tamo,onda se s-pravom sumnja u to ,,A ŠTA SU ONI TAMO TRAŽILI,BAŠ TAJ DAN,,.Vrlo zanimljivo,da su tog dikovića zvali,DRUGI LEGIJA,ako je tako,šta tu ima da se priča.

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime