Šta je Raša Popov prećutao

2
1767

47Rasa 02Uvaženi kolega i profesor života Raša Popov bio je žrtva tek ispiljenih monstruma i meni se takav scenario dopada. Dobro ste pročitali, „dopada mi se“ zato što je istinit. Istinit kao vest i dijagnoza. Tu nema cenzure, čista informacija o tendenciji jednog pada.

Propali pesnici previše pišu o ženskoj zlobi jer se ne druže dovoljno s decom i ne znaju koliko klinci mogu biti zli kada ih ne mrzi.
To što bih lično voleo da je srpski cvet ostavio na miru jednog od najpozitivnijih filozofa postojanja je nešto sasvim drugo. To carstvo postoji u snu, stvarnost me ipak više zanima.

###

Rašu je naravno pogodilo, koga ne bi, što su ga cimali i vređali oni koje je ceo život učio da budu pristojni i pametni. Delimično tačno! Raša je, a ovo boli, pokušavao da vaspita njihove roditelje i u tome nije uspeo – ni kriv, ni dužan. To vam neće reći jer je finiji od mene, znam čoveka.

Popov se neće osvrnuti na, bojim se prežaljenu činjenicu da je ministar policije osvedočeni falsifikator. Onda mame i tate psuju tog krivotvora pred familijom, kažu da se obogatio zato što je glup i poslušan i deci najednom sve postane jasno. Rašini fazoni, i posebno fore, nemaju sise i u sebi ne sadrže bojni poklič. Loš mu je marketing, targeting, akvajering, plejsment i asesment. I to će vam prećutati jer je optimista.

###

Pravila igre samo se naizgled vraćaju u devedesete i klinci moraju u hodu na prihvate nove uslove opstanka. Više nema jasne podele na dobre i loše momke – svi izgledaju i govore isto na ekranu. Humanitarnu pomoć sada kradu civili a ne privatne armije, pijačni sir švercovan je direktno iz EU, gangsteri su se s ulice preselili u televizijske studije dok finansijske moćnike upucava i hapsi ko gde stigne, bez smisla i pravde.

Da Vas podsetimo:  Da li su propusti nadležnih doprineli zločinu

nasilje

foto: simpsons.wikia.com

Turbo ekipa je provalila mejnstrim i manjak stida praćen golotinjom je postao zvanično, laskavo zanimanje. Raša nema android aplikaciju preko koje bi deca saznala za ove strašne stvari i kako im se suprotstaviti. Mokrinski genijalac neće Vučiću reći da laže, krade i zamavaja nas fiks idejama koje mu produžavaju opstanak na vlasti. Raša to čini suptilnim diverzijama misli za koje više niko nema sluha. Pretpostavljam zato što nedeljna supa ima bolji ukus kada nam se Di-Džej Vučićević (Miloš Vasić) posere u lice, pa mu „kažemo“ da je zlotvor i budala, nego kada moramo u sebi dumati o nečijim vrednim rečima između srkanja. To deca vide i ponove.

###

Gospodin Popov nije u stanju da zloupotrebi javni prostor koji je zauzeo nesrećnim slučajem i to mu je veliki minus. Deca ne znaju da čitaju između redova, barem ne ako govoriš i pišeš smireno i elokventno. S vikanjem stvari drugačije stoje ali opet – Raša nije tip koji galami. On je ovde da bi bio bijen i ponižavan, ali o tome ne govori. Negde verujem da tako i ne misli, šta god on sada mislio. A misli. I dela. I jebote, Lotar Mateus krstio dete u pravoslavnoj crkvi.

Večiti inovator i pronalazač suludo dobrih patenata (jer su beskorisno odlični) neće vas obradovati savezom DSS-a i Dveri, odnosno ludačkim planovima ovog fronta koji sebi jopet daje za pravo da se zove „patriotski“. Taj front je po meni viđen u sledećem sazivu Parlamenta, nova marginalna grupa koja megalomanski zagađuje idiotskim idejama i svetonazorima. Ne može ovako, bez nekih talibana i zamlata u srpskoj Skupštini. Doduše, više ne možemo protiv Hrvata i Albanaca, sad je meta nova ali su žrtva i tzv. saveznici stari.

Da Vas podsetimo:  Na suđenju za ubistvo Olivera Ivanovića svedokinja promenila iskaz

Raša vam, na koncu, neće reći da smo od svakog živog diplomate u Beogradu čuli da je Kosovo nezavisna država, pa je malo blesavo da se jedemo, durimo i pizdimo kada to kaže albanski premijer. Ne znam koje novine čita danas, ako ih uopšte čita.

Da li je video decu koju naprednjaci guraju na mitingaško salutiranje najnesposobnijima od nas? Ako i jeste, neće vam to reći.

Znaš ti zašto!

igormihaljevic.com

2 KOMENTARA

  1. kriminalci se ponašaju adekvatzno vlastima.osuđeni kriminalci se šetaju ulicama i nastavljaju sa kriminalom.kreatori ovog kriminala su ovi na vlasti kao i prethodni.

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime