Šta o Rusiji prećutkuju srpski mediji?

3
1787

srbija-rusija-zastavaPitanje: Zašto neke činjenice o Rusiji prećutkuju naši mediji? Zašto o tome pričaju malo ili ne pričaju uopšte naši političari?

Odgovor: ZATO ŠTO RUSIJA HOĆE DA POMOGNE SRBIJI, ALI NEĆE DA PUNI NJIHOVE džep!

Da li znate da je:

– Prosečna plata za 50% veća u Rusiji nego u EU i dalje beleži rast,
– Da Rusija ima 3 puta više tenkova nego cela EU,
– Da Rusija ima 120 puta više rezervi gasa od EU,
– Da je Rusija 5 puta veća od EU,
– Da Rusija ima više deviznih rezervi od cele EU (tačnije EU ne poseduje devizne rezerve, već je u velikim dugovima).
– Da zemlje EU duguju Rusiji preko 20 milijardi evra
– Da je Rusija daleko superiornija vojno, politički, ekonomski pa i demografski od EU (Rusija proizvodi avione pete generacije, EU ih nema, Rusija može bilo koju tačku na zemlji da pogodi interbalističkim raketama, EU ne može, Rusija ima više nukleranih podmornica nego čitava EU, Rusiju nije pogodila recesija već beleži konstantni privredni rast godinama. Rusija po prvi put beleži porast nataliteta dok je u EU u nezaustavljivom padu) …

To su činjenice koje bi trebalo znati prilikom opredeljivanja hoće li Srbija u savez sa EU ili Rusijom!

/ Izvor: via Mail /

like-button.net here

wordpress-themes.org here

3 KOMENTARA

 1. treba se drzati pravca sa Rusijom i zemljama BRIKSA jer od EU nema nista.EU nas iskoriscava i na kraju kada nas budu totalno ekonomski unistili raspasce se EU i ko je na dobitku,pa zna se zemlje iz EU.
  Zasto su u dobitku,zato sto sve sto isporucuju u Sr je bez carine a iz Sr i te kako podleze i carini i kontroli?
  Pitajte Hrvatske seljake kako su prosli u EU oni ne mogu mleko i mlecne proizvode da prodaju u marketima,zato sto se moraju popuniti marketi sa proizvidima iz EU,a seljak Hrvatski mleko daje prasicima?Dalje rekonstrukcija brodova u Hrvatskoj ne moze da se vise obavlja u Hrvatskoj vec prednost imaju zemlje EU,unistili su ih,gradani i Hrvatske i Slo kukaju od kako su u EU.A od Srbije iz Brisela traze cak i da Kosovo priznaju i na kraju ce traziti i Vojvodina da bude samostalna i na kraju nema nista od EU jer se raspada.

 2. Statistika može biti nameštena.Činjenice nikad.Rusija nikada nije napala Srbiju ili Jugoslaviju.Rusija je pomogla kad god je mogla.
  Rusija je bila uvek saveznik i brat,
  ZApad nas je uništavao i kad smo mu bili dragoceni saveznici u svim pravednim ratovima.Zapad nas muiči vekovima verskim,ekonomskimk, moralnim i drugim sredstvima.ZAKLJUČAK.vOLIMO ONE KOJI NAS VOLE.sLIČAN SE SLIČNOIM RADUJE.

 3. Ne mogu da shvatim da je neko bio toliki nacionalista i odbacivao mnoge evropske vrednosti a sada mu je važnija gej parada od nataliteta. Samo jedna misao mi pada na pamet šta
  im urade da za toliko okrenu svoje stavove i ubedjenja. Nekad ae govorilo da se rat pokreće žene, danas to rade muškarčine…….

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime