Šta radi sin Zorane Mihajlović u Ujedinjenim nacijama?!

6
4365

Taman kada smo zaboravili na famoznu seriju u kojoj selo gori dok se baba češlja i živopisne junake iste – dobili smo još jednog sina Dragana!

Za razliku od lika koga je glumio Nenad Okanović, ovaj sin Dragan izgleda više voli da putuje po svetu. I to na račun svih nas!

Reč je o Draganu Mihajloviću, sinu Zorane Mihajlović, trenutno na mestu potpredsednice Vlade i ministarke građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture!

Ovaj novi „sin Dragan“ je nedavno dospeo čak i do Ujedinjenih nacija, odakle je putem društvene mreže „Instagram“ podelio fotografiju iz zdanja na njujorškom Ist Riveru!

I sad, mi imamo nekoliko pitanja:

Šta će sin Zorane Mihajlović u Ujedinjenim nacijama?

Ko platio za njegov put i smeštaj?

Ima li Zorana imalo morala? Dok svaki četvrti stanovnik Srbije, po najnovijim podacima, nema dovoljno da skrpi kraj sa krajem, ona sedi u Vladi i ne radi ništa da to promeni, i pritom šalje sina na preskupe ekskurzije!

Pitanja koje je postavio akademik Dušan Teodorović najbolje oslikavaju žalosnu sliku današnje, naprednjačke Srbije.

Nažalost, Zorana nije jedina. Ona je čak svoju bahatost dosta dobro držala pod kontrolom prethodnih godina, ali ovih dana dosta toga izlazi na videlo…

Izvor: gerila.rs

PODELI
Prethodni tekstRepublika Srpska
Sledeći tekstSokolski tečejevi

6 KOMENTARA

  1. Srbija je zemlja funkcionera i rukovodioca. Manjina koja je toliko jaka da je narod dovela do ropstva. S obzirom da mi napaceni narod vec decenijama trpimo i ne bunimo se, i dozvoljavamo da nasa deca u svojoj zemlji budu robovi koji rade po dvanaest sati za dvadeset hiljada dinara i citaju o deci ovih zlotvora kako zive sa nasih ledja pitam se treba li nesto da ucinimo toliko besa je u nama da treba da uzmemo praavdu u nase ruke.

    • Ceo svet bas briga sta mi jedemo i da [li imamo da jedemo.Ceo svet se bas ,,zabrinuo,, sto smo bili bombardovani ali su se dogovorili ucas posla sta ce da pljackaju i da sire ,,demokratiju,,

    • Pero, i sin Ivice Dacica se muva u politiku, kao i Vucicev (malo ga zeznuse sa onom slikom medju huliganima, ali vratice se on) pa sin Tome Nikolica, pa Seselja… ma listi nema kraja! Zakljucak je, njihova deca ce jahati nasu… ili nece?! Da se ne lazemo vise, svako od nas ima neka svoja ubedjenja, verovanja, vrednosti… ali jedna stvar je jasna kao dan, ovaj cvor u Srbiji NE MOZE da se resi nikakvim izborima, niti „mirnim“ demonstracijama! il’ ce da radi motka, il’ nas nece biti.

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime