Stamatovićev put i dil sa Vučićem preko Nikole Selakovića

0
1876
Foto: printscreen

Možda će nekome izgledati čudan novi politički savez Šapić-Stamatović ali čudnije će biti njihovo očekivanje da im se taj savez zaboravi kad Vučić sa ekipom uskoro ode u političku penziju.

Poznati sportista i „doktor iz Nambije“, poznatiji kao Aleksandar Šapić, odavno više nije enigma nikome u Srbiji ali od danas ni Milan Stamatović više nije nepoznanica. Njihovi politički putevi su se ukrstili u odsudnom trenutku za Srbiju. U trenutku u kom se odlučuje o tome da li će Srbija nastaviti svoj put sa Vučićem ili bez njega, SPAS i Zdrava Srbija su uradili upravo ono što Aleksandru Vučiću najviše odgovora – odlučili su se za izlazak na izbore.

Taman kad je trebalo da svaki politički akter pokaže svoje viđenje budućnosti Srbije ovu dvojicu lokalnih političara spojila je ista ideja – bavljenje politikom bez promene sistema pa makar i sa Vučićem i SNS-om na čelu Srbije. Pokušaće taj potez da opravdaju svojom jalovom kritikom režima i borbom „protiv vetrenjača“.

Baš kad je postalo jasno da je opozicija pronašla Vučićevu „Ahilovu petu“ – BOJKOT, Šapić i Stamatović odlučiše da ustavorušiteljima pruže još jednu šansu kroz davanje legitimiteta „njegovim“ izborima.

Svi opozicionari su mogli sa Vučićem u koaliciju ali neki nisu hteli. Svi su mogli i da budu lažna opozicija koja za svoju glumu dobija privilegije ali su neki odbili. Kome će ovo naneti veću štetu videćemo u narednim mesecima.

Fotografiju su nam poslali nezadovoljni akteri vlasti u Čajetini.

Izvor:  Glas Prijepolja

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime