Stigla je i glava Stefana Nemanje i Tviteraši ne mogu da stignu da napišu dovoljno fora o spomeniku

1
1338
Foto: printscreen

Spomenik posvećen Stefanu Nemanji biće postavljen na Savski trg sa sve 23 metra visine, a od sada se i svi delovi ove statue nalaze u Beogradu. Delovi su dopremljeni kamionima iz Moskve, a najzad je stigla i glava!

Dok su se ranije komentarisali detalji ove džinovske statue kao i činjenica da će da svetli, danas su Tviteraši svu pažnju posvetili glavi Stefana Nemanje koja je sada zvanično stigla u Beograd.

Jedan od smešnijih komentara je: „Kad mi kaže nije do tebe, do mene je“

Neki su se nadovezali i na crnogorskog kantautora Miladina Šobića i njegove poznate stihove: „Rasut u komade, vezan samo pesmom“

Ovu situaciju neko je okarakterisao kao „Župan i tupan“

Neki su ovu situaciju doživeli kao crtani film

Postavljanje spomenika, čiji je autor ruski vajar Aleksandar Rukavišnjikov, počelo u avgustu, a kako je rekao Vesić radovi će biti gotovi do sredine novembra. Ne sumnjamo da će za to vreme biti još mnogo materijala za šale.

Izvor: Noizz.rs

1 KOMENTAR

  1. Od istog sam cuo da ce spomenik biti postavljen polovinom oktobra (Vesic). Radovi na savskom trgu su trebali da budu gotovi do polovine septembra ( kisna kanalizacija) ????? U ovoj eri laganja svi se utrkuju u laganju a niko nije odgovarao za laz…..Zato smo obasuti LAZIMA sa svih strana.

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime