Stop montenegrisanju i katoličenju Crne Gore

0
1385
Foto: printscreen

Ne dajte se braćo Crnogorci. Ne daj se vaskrsla Srbska Sparto, da te zombiraju, da od tebe naprave Frankenštajna Montengro u jeresi ekumenizma. Ne dajmo braćo Srbi da nas kardinal Amfilohije lukavo i postepeno pretvori u ono protiv čega se bunimo.

Milov režim je odavno nokautiran masovnošću, srčanošću i svetosavljem litija. Trobojna revolucija ga je dotukla , ali neko održava u životu komiranog Mila. Taj neko sve vrijeme umrtvljuje protesne litije i laže narod. Puno je filozofskih govora, demagogije i jeresi. Sve je otvoreno počelo onda kada je Gojko Perović plakao za nepokajanim MNE ustašama na Cetinju, ne zovući ih na pokajanje, a nije plakao za ličovanim dječakom Josifom Vukićevićem, nego je čak okrivljavao Srbe da svojim postojanjem provociraju MNE režim. Potom se nastavilom Gojkovim negodovanjem na srbske trobojke i srbsko ime samog naroda i Crkve. Redovnim izostavljanjem oca Crkve prvog srpskog arhiepiskopa Svetog Save. Predrag Šćepanović je u pismu režimskim predsjednicima MZ u Podgorici naveo da će ukloniti srpske zastave sa litija, a istaći MNE ,,kokoške,, . Smetale su i smetaju im srbske trobojke isto koliko i Milu, ali im nije smetalo, čak suprotno, ljigavo Holivudsko prošenje djevojke na litiji ispred hrama u Podgorici. Što nikako nije hrišćanski.

Nije hrišćanski ni stvaranje idola, a to rade ekumenisti u Crnoj Gori, jer su nosili velike slike Amfilohija i patrijarha Pavla, dok su isticali da se ne smiju nositi nikakva obilježja. Tako su postepeno Amfilohijevi svećenici krenuli sa uklanjanjem srbskih trobojki sa srbskih litija za srbsku Crkvu. Krenuli su jednostavno među ljude i tražili da sklone trobojke. Zasmetali su im transparenti NE DAMO SVETINjE i SAMO SLOGA SVETINjE SPAŠAVA, jer su napisani u bojama srbske zastave i pored krsta sa četiri ocila, pa su ti transparenti postepeno nestajalali. Meni je najodvratnije uklanjanje trobojnog trasparenta bilo  u Plužinama, jer sam Pivljani, a i bio sam prisutan. Jednostavno su na kraju litije iguman pivskog manastira Jeftimije i lokani paroh Miroslav istakli da je takav transparent SAOBRAĆAJNI PREKRŠAJ, te da ništa ne treba isticati zbog BRAĆE i da nam ne piše na čelu da smo Srbi.

Da Vas podsetimo:  I dalje loša organizacija vakcinisanja

Čini mi se, da oni žele da nam piše na čelu da smo magarci. Njima očigledno piše da su jezuiti. Nakon boravka nekanonskog vladike i jeretičkog uzurpatora Teodosija u Nikšiću u nepovrat su nestala sva srbska obilježja sa trga u Nikšiću za vrijeme litija. Ljudi krenu od kuća sa trobojkama, ali trobojki na trgu nema od tada. Kada je počeo Vaskršnji post umjesto da pozovu narod na pokajanje, molitvu i uzdržavanje , Amfilohijevi svećenici su govorili i govore narodu da posti ko kako može. Ovo je slutilo samo daljem zlu.

Konačno, desilo se ono čega sam se sve vrijeme pribojavao. Sinoć 5.3.2010. ispred sabornog hrama Hristovog Vaskrsenja u Podgorici pojavile su se zastave Crne Gore i MNE kokoška vezane jedna za drugu. Mnogo lukavije i podlije nego što je radila ova nesposobna opozicija na u startu propalim protestima. Oni su nosili vezanu ,,kokošku,, i zvaničnu zastavu Republike Srbije , što je takođe bilo odvratno i uništivački , ali su im protesti zato propali. Sada kada je pola Crne Gore izašlo da odbrani SPC, ali i zbog pokradenog referenduma za otcijepljenje, zbog ukidanja srbskog jezika, zastave, grba  i himne, zbog Milovo priznanja ,,Kosove,, zbog režimskih sankcija Rusiji i svih krađa, ali pod krstom i trobojkom, Amfilohije uklanja trobojku, što nije uspjela da uradi ni milova falanga. Pokušava da pretvori Crnogorce u jeretičke Montenegrine.

Sve vrijeme rade na tome da navedu narod da bude za ono protiv čega se ustalo. Eto zamislite ta ,,kokoška,, je zvanični simbol Milovine Montenegro koja je okupirala Crnu Goru i pod njom su počinjena sva zla, a vezivanjem zastave Kraljevine Crne Gore za ,,kokošku,, se poništava trobojka,  a MNE ,,kokoška,, uzpostavlja kao normalni simbol Crne Gore. Ne dopustimo braćo da nas pretvaraju u papiste i Montenegrine. Uklanjajmo ,,kokošku,, gdje god možemo i držimo se Svetog Save i samo će tako Bog da nas pomaže.

Da Vas podsetimo:  Srbija sve dalje od EU i demokratije

MNE ,,kokoški,, nema mjesta na srbskim litijama za Srpsku Pravoslavnu Crkvu.

Rab Božji,

Igor Vojinović
Izvor: borbazaistinu.rs

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime