Štrajkovaćemo ispred predsedništva Srbije, do smrti!

0
87

Kažu sudija je samostalan u svom radu, ko veruje danas u to ili od 2008 godine, od nas učesnika u ratu i građana niko ne veruje već odavno, ali nije samostalan u donošenju nezakonitih odluka, ništa im građani i borci ne mogu, jer štite jedan drugog a politika ih štiti sve.

Privatni izvršitelji su već priča za sebe da nam dođe da kukamo, borcu šest izvritelja zastereo dug naplaćuju i uzimaju celu penziju od dvadesetak hiljada, kakav zakon ko to još poštuje.

Svaka vlast koja sedne u fotelje ima taj uticaj na pojedine sudije.

Tako nas spakovaše te iste sudije za ratne dnevnice, pa posle i za štetu za diskriminaciju a danas nas pojedine sudije progone i izmišljaju probleme kako bi se mi bavili sa istim a ne sa pravima boračke populacije, verovatno po političkoj naredbi.

Zato ćemo štrajkovati ispred predsedništva Srbije, do smrti!

Eto primera sudija Višeg suda u Valjevu u svojoj presudi kaže da postoji suteren i prostorija od 18 kvadrata iako toga nigde nema i to je lepo koštalo jednog od lidera sitnica oko 400.000,00 dinara.

Kada je ista sudila za ratne dnevnice ako zastupnik države ne dođe ništa se ne dešava a ako borac tužioc ne dođe odbija se tužbeni zahtev, tako je i bilo i vezi utvrđene diskriminacije kažu zastarilo iako je presuda doneta i utvrđena na pola godine pre toga. Kažu ti ,,politički“ eksperti iz sudova trebali smo da tužimo do 2002 godine ili 3 godine posle 1999 godine iako je diskriminacija utvrđivana posle 2018 godine.

Stavljali smo katanac na Opštinski sud a sada Osnovni sud Valjevo kao primer da svuda u Srbiji na ,,političke“ sudove ,,nepravde“ treba staviti katance kako pojedinci sudiše.

Da Vas podsetimo:  Saradnik Zvonka Veselinovića osumnjičen u slučaju ubistva Ivanovića

Sada smo stavili katanac na Viši sud Valjevo i tako treba staviti na sve sudove u Srbiji jer to su ,,politički“ sudovi koji služe da progone onoga koji samo drugačije misli.

Zato ćemo štrajkovati ispred predsedništva Srbije do smrti!

Na putu ostvarenja naših prava uvek su sudovi i policija, čast izuzecima i u sudovima i u policiji, ima ih možda malo ali ih ima, oni su nas uvek ometali u ostvarivanju naših prava lažnim presudama, progonima, lažnim suđenjima, lažnim prekršajnim i krivičnim prijavama e bilo je dosta punih 18 godina se mi borimo a oni nas progone politički po onoj u koju niko ne veruje sudija je samostalan u radu.

Zahtevi štrajka ispred predsedništva Srbije su:

Krećemo u štrajk ispred Predsedništva Srbije bilo je dosta progona, lažnih obećanja i čekanja.

Štrajk je zakazan i ima 7 zahteva i nas deset će ponovo štrajkovati radikalno i demokratski za sve u Srbiji.

Štrajk boraca u šatoru je zakazan u maju

Zahtevi:

1.Zbog korumpiranog dela pravosuđa i progona od strane korumpiranog dela sudija(par), lidera rezervista preko sudova (Poslednji slučaj da se ispita rad sudije Višeg suda u Valjevu Drpić Aleksandre i ona nije jedina u srpskom pravosuđu-sumnja. Tražimo da Državni tužilac ako postoji, da odmah otvori istragu za korupciju i radnu sposobnost, posebno ispitivanje na narkotike, sve sumnja. Koliko treba da čekamo a ima se saznanje šta ta sudija radi borcima i vrši klasičan progon

2.Isplata ratnih dnevnica konačno rešenje,

3.Izrada Spomen obeležja u Beogradu, koje je dogovoreno a nije urađeno,

4.Ograničenje ovlašćenja izvršitelja koje je prešlo svaku meru a pogađa najviše boračku populaciju kao i sve građane,

5.Otkup stanova rvi, cir i ppb koje je obećano a nije realizovano, u Valjevu kao što je odobren otkup u drugim gradovima npr Beograd,

Da Vas podsetimo:  Fondaciji Danice Grujičić 21,2 miliona iz budžeta za samit na Zlatiboru

6.Promena zakona o pravima boraca, vojnih invalida, civilnih invalida rata i članova njihovih porodica u delu ostvarivanja boračkog dodatka i penzija i dokazivanja PTSP oboljenja(ne može samo da traje 3 meseca dokazivanje i to kada zakon nije stupio na snagu, promena zakona u delu oko ratnih vojnih invalida i porodica poginulih boraca) i

drugo.

7. Konačno zaustavljanje progona.

Radikalni miran i demokratski Štrajk će biti pred Predsedništvom Srbije u šatorima bez mešanja politike, a penjaćemo se i na krov ako bude trebalo.

Do smrti će se štrajkovati šta će nam ovakav život pun nepravdi, borbe protiv pojedinih korumpiranih sudija, dezertera, tajkuna i nameštanja

Gvozdeni puk Valjevo i Srbije i Udruženje boraca Valjevo

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime