„STRAŠNI SUD“ i podrška MUTTI ANGELI

3
1118
Foto: luftika.rs

Plemenit je gest dati međusobnu podršku evropskim državama koje su pogođene učinkom KOVID-19, te ne čudi da se rukovodstvo beogradskih kolaboranata pridružilo toj akciji koja ipak deluje nekako otužno, jer se ponajpre vidljivo ispoljio državni egoizam i sebičluk unutar „zajednice srećnih naroda“ kada je nenajavljeno  iznenada nasrnuo  virus!

Ali, kada se zatečeni eurobirokrati opsetiše da već decenijama uspešno glume tobožnju harmoniju, pritom negujući i uspešno razmnožavajući briselsku birokratiju ko naročito izabrani  soj laboratorijskih virusa, brže bolje uvedoše taj bojeni spektakl za oko!

Biće da je svakodnevni napor u održavanju vanrednog stanja, gde stotine obaveza moraju da se usklade, slučajno izazvao neželjeni previd, te se baš uoči godišnjice nemačkog zločinačkog bombardovanja Beograda 6.aprila 1941.godine, srpska prestonica  oboji u nemačku zastavu!

Jeste da draga Mutti Angela daje bezrezervnu podršku za nekakav dijalog između šiptarskih separatista koji su podržani od EU i NATO samoproglasili „svoju državu“ u južnoj srpskoj pokrajini, i legalno izabrane beogradske vladajuće koalicije, jer navodni put u „zajednicu srećnih naroda“ nema alternativu, što uporno ponavljaju beogradski kolaboranti!

Jeste da ko radi, taj i greši, kaže narod, al` ima grešaka koje ne smeju da se zgode, pa ma kakva bila vanredna situacija ili ne!

Toga nezaboravnog 6.aprila 1941.godine, nemački avioni zvani „štuke“ razarali su Beograd neselektivno, kako se to danas kaže, ubijajući beograđane na spavanju, u skloništima, u crkvenim portama, u porodilištima, u parkovima, bez milosti jer je ta zločinačka akcija nazvana kodnim imenom „STRAŠNI SUD“, što samo već sve kazuje, zar ne!

Zlonamerno su gađali i uništili Narodnu biblioteku i to fosfornim bombama, težeći da tako ubiju pisane tragove srpskog naroda na njegovoj zemlji, što je kulturocid, jednako kao što su širom Evrope uništavali pisane tragove Židova, koji su  toliko toga dali evropskoj zajednici, još od onog vremena kada su ih rimski vladari po kazni namerno raselili iz njihove Otadžbine širom svoga carstva, kao prvi zločin namernog etničkog čišćenja.

Da Vas podsetimo:  Epilog Drugog svetskog rata u Srbiji

Jeste da je tadašnja jugoslovenska vlada proglasila Beograd za otvoreni grad, baš kao i poljska Varšavu, težeći da ikako ograniči očekivani nacistički zločin makar na vojne objekte, ne računajući ipak na takvu brutalnost, olako previđajući već viđenu strašnu sudbinu Gernike i Varšave, jer Nemci su kulturan narod, toliko su dali svetu!

Srpski narod nije zaboravio taj 6.april, ali nažalost nisu ni potomci nemačkih nacista, te je tako ushićeni nemački reporter radosno uzviknuo tokom zločinačke agresije NATO na Srbiju 1999.godine –  LUFTWAFFE ponovo nad Beogradom! — ,kada su nemački ratni avioni učestovali u bombardovanju Srbije, i to kao prvi borbeni let nemačkog vazduhoplovstva  = posle Drugog svetskog rata, u  sastavu milosrdnog NATO!

Srpska podrška nemačkom narodu je gest koji svakako kazuje o veličini srpske duše, ali ne i uoči šestoaprilskog jutra, jer to vređa potomke nevinih srpskih žrtava nacističke Nemačke.

Umeće vođenja politike je složena disciplina, koja mora da se nauči praktično kao i sve discipline, samo je ova nešto pipavija, jer se pritom ne sme nikako svoj narod vređati, zarad tobožnjeg puta od hiljadu milja za „zajednicu srećnih naroda“ koja baš vidljivo pokazuje nameru da se uvek iznova izmakne, ko pustinjska fatamorgana žednom putniku koji željno sanja svoju oazu spasa, pritom zaboravljajući da je počesto put u pakao popločan dobrim namerama!

Malo, malo, pa iznova ko čupoglavac iz kutije ponovo iskoče one diktirajuće stavke nemačkih parlamentara koji ih onomad nadmeno doneše u srpsku prestonicu, a jedna glasi da se zaboravi istorija, što svakako nije slučajnost, jer u tu istoriju spadaju i „STRAŠNI SUD“ i TERAZIJSKA VEŠALA, i JAJINCI i ŠUMICE, i …………. !

Istorija uči da onaj koji zaboravi, nesvesno teži da ponovi, te ne čude stavovi nemačkih parlamentara, ali čude nemačke boje nad srpskom prestonicom baš uoči nezaboravljivog 6.aprila!

Da Vas podsetimo:  Udarno! Američke službe imaju crne prognoze- Korona je samo početak nesreće?!
Vladimir FROLOV
Izvor: srpskistav.com

3 KOMENTARA

  1. Као и други чланци Владимира Фролова, овај чланак је типична антиевропска пропаганда.

  2. Strasna su zlodela radili….nazalost njihova strategija je ista do dana dasnjeg. Mi smo njima kamicak u cizmi. Mrze nas, kinje i ponizavaju usput temeljno nas pljackaju. Eto to rade Nemci i ne zaboravimo bespotrebna,temeljna i zlonamerna bombardobanja saveznika (RAF i americka avijacija).

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime