Sud za zločine tzv “OVK“ parodija pravde

1
1309

Takozvani “ministar pravde Kosova“ Hajredin Kuči izjavio je da mu je Glavni tužilac Specijalne jedinice za istragu o trgovini organima i ratne zlocine bivše OVK Klint Vilijamson preneo da će se pred Specijalnim sudom za zločine OVK, suditi čak manje od desetorici terorista!

vucic-uckIlustracija: Srbija danas.net

„To mi je rečeno na sastanku na kojem je bio i Agim Čeku“, rekao je Kuči za RTK.

Kako je naveo Kuči, niko ne zna imena onih kojima će se suditi, ocenivši da bi bilo apsurdno da neko kaže da zna njihova imena.

Šefica američkog konzulata u Prištini Trejsi En DŽejkobson izjavila je ranije u Prizrenu da je što brže formiranje Specijalnog suda važno za dobrobit i budućnost tzv „Kosova“.

„Ovaj sud će otkloniti crnu mrlju koja stoji nad OVK i nikako se neće baviti slavnom borbom OVK“, rekla je ona hvaleći teror šiptarskih zlikovaca stajući u odbranu zločina.

DŽejkobson je kazala da će sud funkcionisati po zakonima tzv „Kosova“, da će se baviti individualnim slučajevima, i da neće biti više od 10 slučajeva koji će se naći u tom sudu.

Ovim se ponajbolje ne samo odsustvo pravde nad Srbima već i namerno veličanje terorista i pravdanje mnogih od najgorih zločina koje su šiptarski teroristi vršili nad srpskim civilima, policajcima i vojnicima koji su svoju zemlju branili do poslednje kapi krvi.

Još više iznenađuje pristanak koji svemu daju srpske vlasti gotovo se ne obazirući na osnivanje jednog ovakvog sramnog suda koji će, kako Zapad preko svojih službenika najavljuje, služiti samo da opravda zločine terorista i podigne ih na viši nivo.

Izvor: www.kmnovine.com

1 KOMENTAR

  1. SRBi su ocekivali u naivnosti svojoj koja prelazi u pravu glupost, da vrana vrani oci vadi! Necemo mi SRBi taj film nikada gledati. Zato ne ocekujmo pravdu od drugoga, nego se potrudimo uz Boziju pomoc da sami pravdu istjeramo na vidjelo dana!

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime