Sukob dobra i zla i Zoran Kesić – kesa fekalija i ekavski ustaša sa 11 razreda škole

1
413

Preuzeto sa Fejsbuk profila srpske dramske umetnice Aleksandre Ristić

Ovako to izgleda kada se politike uzme priučena krindžara sa sve svojih 11 razreda škole. Splačina sebi ladno dozvoljava nacističku retoriku iz Drugog svetskog rata.

Naime Hitler je u eri kada je genocidno čeričio sve od Poljske pa do zapadne Rusije spinovao kako se bori za civilizaciju. I danas to identično čini tupasta rodno nesvesna krindžara sa 11 razreda škole.

Moš misliti dobri narodi/loši narodi. Bukvalno nivo rezonovanja umno ograničenog deteta iz petog osnovne.

Elem, šta želi da nam poruči ova kesa fekalija?

Ilustracija, Foto: Printscreen, Wikipedia

Pa to da je samo 12% čovečanstva ok, dok je 88% zlo. Inače, gle čuda, reč vam je o žiteljima onih zemalja koje su nas bombardovale sa sve radioaktivnim supstancama.

Uz faktor oduzimanja Kosmeta, miniranja prekodrinskih Srba, agitacije protiv SPC u Crnoj Gori i sličnih nepočinstava u njihovoj režiji. Zato ih ovaj ustašoidni smećar toliko i voli.

Gnjila autokolonijalna svest gouz brrrr.

Zaista uopšte nije čudno što se krindžara 10/10 nadovezuje na propagandne spinove anahronih HOS ustaša. Pošto je i sam to. Jedina razlika bi bila ta što se koristi ekavicom. A najjače bi bilo to što mu je Srbija kukavička jer ne popušta pod pritiscima nama neprijateljskih sila.

Ok ukoliko je kukavičluk slediti sopstvene nacionalne interese, onda ok. Kukavice smo mi i svi ostali. Kako Dodo, Vučić, tako i patriotska opozicija! Ali i jedan Tramp, Erdogan, Orban pa čak i brat Si.

Ono brat Si i Erdogan baš odišu sa kukavičlukom, hahaha. Pa prejako hahahaha.

Ali eto, Marinika Tepić i ona splačina Šolc su neverovatno hrabri ljudi. A zašto? Pa zato što im miniranje interesa sopstvene nacije ne predstavlja nikakav problem.

Da Vas podsetimo:  Zašto sad mrzimo Jokića zbog osobine zbog koje ga inače najviše volimo?

Elem, kod ove neslane šale prirode vam je bukvalno sve izvrnuto. No što je najjače, ovakve groteske uzimaju nas sprdati kada u ovaj sukob ubacujemo eshatologiju, a oni vam se prvi koriste pojmovima dobro i zlo. S tim da bi po njima bilo dobro to da se na ukrajinskoj verziji RTS-a poziva na finalno rešenje kontra Rusa.

Takođe su vrh i pozivi na kastraciju ruskih ratnih zarobljenika s obzirom da je reč o bubašvabama.

U principu likovi dijabolično sve izvrću. I zaista, ovo u neku ruku i jeste sukob dobra i zla, s tim da je ona strana na kojoj je Kesić crna da ne može biti crnja.

Naravno, ja kao objektivan čovek neću Ameriku da predstavljam kao demonsku silu. Da, njihove trenutne elite na vlasti svakako jesu to, ali preko pola naroda im je u glavi zdravije od Rusa. Što svedoči i zabrana abortusa u preko pola država. Tako da ne valja sve gledati crno belo, ali ove Kesićeve oserotine su ono baš hardkor maloumne. Klasične đavoimane ustašoidne deluzije. Što nije ništa čudno pošto se zagnojena jadara već uveliko zagreva za petokolonijadu.

Summa Summarum loš, gori, ustaša, ekavski ustaša, toliko… DDO

1 KOMENTAR

  1. Sramota je da ste ovo objavili. Nazivati coveka ustasom zato sto je kritican prema Vucicevoj vlasti, da li je to normalno? Da li smo onda i ja i vecina diskutanata ovde takodje ustase?

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime