Sumnjiva diploma Milana Krkobabića

Završio fakultet pod stare dane

5
6635

Milan Krkobabić

Direktor JP ‘Pošte Srbije’ fakultet je završio tek u 47. godini, a tu informaciju preskače u svim biografijama.

U moru sumnjivih doktorata visokih funkcionera, postavlja se pitanje validnosti diplome Milana Krkobabića, direktora JP „Pošte Srbije“ i bivšeg zamenika gradonačelnika Beograda.
Štura zvanična biografija Milana Krkobabića daje samo osnovne podatke o njegovom školovanju:

e8sk5h

Kao što se može primetiti, Milan Krkobabić je vešto izbegao da navede godinu svog diplomiranja, što i nije čudno ako se uzme u obzir da je, kako tvrdi jedan funkcioner Demokratske stranke, diplomu stekao tek ratne 1999. godine, u svojoj 47. godini!

2lmt3rq

Inače, Milan Krkobabić poreske obveznike košta 258.015 dinara mesečno! Toliko, naime iznosi zbir svih njegovih javnih funkcija navedenih na sajtu Agencije za borbu protiv korupcije:

15p4a5f

Članovi porodice Krkobabić su često bili na udaru javnosti zbog svojih sumnjivih prihodovanja. Tako je prošle godine objavljeno da je Milanov sin, Stefan Krkobabić u svojoj 24. godini postavljen na mesto funkcionera u Privrednoj komori Beograda.

On je, naime, prema pisanju „Informera“ odmah po završetku studija na Megatrendu postavljen za sekretara Centra za mala i srednja preduzeća u Privrednoj komori Beograda.

Sinu Milana i unuku Jovana Krkobabića uspelo je da odmah po završetku studija na Megatrendu bude postavljen za sekretara Centra za mala i srednja preduzeća u Privrednoj komori Beograda.

On je tvrdio da mu posao nisu „sredili“ tata i deka, već je u razgovoru za „Plejboj“ tvrdio da je „krivac“ za to predsednik Komore Milan Janković. A Milan Janković je, gle čuda, na tu funkciju postavljen na predlog koalicije SPS-PUPS-JS kao nestranačka ličnost, pisao je „Informer“.
Kada je Stefan u avgustu prošle godine postavljen na funkciju sekretara u Komori, njegov otac Milan rekao je da mu je sin „mlad, da radi, da se ne bavi politikom i da ne želi da to komentariše“.

Da Vas podsetimo:  Vučićeva Srbija se ustvari odrekla Kosova i Metohije – na marginama ohridske prevare –

Dnevno

5 KOMENTARA

  1. Tek sada saznajem vise o Milanu Krkobabicu. Staje tacno sve nisam siguran. Siguran sam da je grubo povredio sve penzionere Srbije pretnjom u izbornoj kampanji.,, Dragi penzioneri ako ne glasate koaliciju Aleksandra Vucica ne cekajte postara, penzija nece biti.,, Samo zbog toga bi morao biti udaljen sa svih bas sa svih funkcija u drzavnim organima Republike Srbije.Vucicu njgovim angazovanjem ukoliko ga ne razvlastis zauvek ces biti na unutrasnjoj osudi jadni Srpski penzionera. Mislim na one sa penzijama ispod 40000.00 din.Sramno je konstatovati da ima ukupna primanja vise od 20 puta veca od nizih pezionera ispod 15000.00 din.

  2. Krkobabić nije bitan. Bitno je da penzioneri shvate da će neko ko prima 260 000 da odlučuje o tome da li će njima, koji primaju 35 000,00, biti smanjeno 10 procenata, zarad budžeta koji troše na Srebrenicu, migrante, putovanja po svetu i…..

  3. Pazi k….. u slamnom sesiru ! Penzioner u vladi, a „dobio“ mesto direktora u JP ! Ma, sigurno boljega strucnjaka nema u kukavnoj Srbiji. Otkud to da mu je i diploma sumnjiva ? Bas ste zao narod ! Sin mu takodje neberovatan strucnjak (od 27 godina !!), a postao podpredsednik Komore Beograda i to na „predlog“ Milana Jankovica za ciju se diplomu zna! A, da nije mozda, tata ucenio Jankovica da mu sina postavi bas na to mesto u komori ? U toj i takvoj „ocito uspesnoj“ vladi, otpustaju samohrane majke, radnike pred penzijom uz mnogo drugih „pametnih“ poteza, po svemu vazi Nusicevo parafrazirano : – Babe (pardon: propustih ono Krko) slave, preziru junake (misilim: sposobne).

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime