Suzana Trninić se VRAĆA na male ekrane

0
1054
Novinarka Suzana Trninić / Foto: YouTube Screenshot

Suzana Trninić se nakon skoro dve godine pauze vraća pred kamere, i to kao voditeljka Insajder debate koja će biti emitovana na Televiziji N1 u 21 čas.

„Pitaću i po sto puta dok ne dobijem odgovor“, poručuje Trninić. Tema nove epizode Debate je šta građani biraju na predstojećim izborima, ali kako ona kaže – odmah je naišla na prepreku jer ni predstavnici vlasti ni opozicije nisu prihvatili razgovor na tu temu.

„Nadam se da ćemo u narednim emisijama imati prilike da imamo one koji učestvuju u izbornoj trci. Pa ne može da se priča o izborima bez igrača koji su u izbornoj trci, i onih koji hoće da izađu na izbore, i onih koji ih bojkotuju“, rekla je Trninić.

Navodi da predstavnici vlasti nisu odgovarali na pozive i poruke, a da je sa predstavnicima opozicije problem bio drugačiji.

„Odgovarali su na poruke, ali je to jako dugo trajalo… To naše razjašnjavanje – zašto bi oni uopšte trebalo da dođu i zašto bih ja uopšte njih pitala i sa kim bi oni trebalo da budu u toj emisiji…. Ali ja ću večeras o tome razgovarati sa ljudima koji mogu iz tog jednog pravog ugla da nam daju sve te odgovore na pitanja koja bi trebalo da postavimo… I da odgovorimo na ono što su standardi te debate i što su standardi Insajdera“, poručuje novinarka.

Gosti premijerne debate su Srđan Bogosavljević, istraživač javnog mnjenja i Vojislav Žanetić, marketinški stručnjak.

Izvor: Insajder, N1

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime