Sva genijalnost popravke puteva u BG-u u nekoliko fotografija

0
1324

Nije prošlo ni pune dve nedelje od kad je u Ruzveltovoj ulici u Beogradu pušten saobraćaj nakon duge i mukotrpne rekonstrukcije, a prvi problemi su se već javili. Fotografije koje ovih dana kruže društvenim mržama pokauju da nije samo ova ulica u pitanju, već se problemi javljaju na više mesta – dabome, na istim onim mestima na kojima su maltene do juče stajali radnici i sređivali beton.

Danas su se na društvenim mrežama pojavile slike iz Ruzveltove ulice, na kojima se vidi da se kocke pločnika razdvajaju i ostavljaju rupe, a sudeći po fotografijama i sam asfalt već ima udubljenja i rupe. Iako su neki požurili da kažu kako to uopšte nije u Ruzveltovoj, već je u pitanju neka druga ulica koja nije renovirana pre svega nedelju dana, ljudi koji žive u ovoj ulici potvrđuju da je to zaista realno stanje stvari.

Postrrekonstrukcijski problemi se nisu javili samo u ovoj ulici. Na platou ispred Doma omladine, koji je takođe nedavno sređen, ploče uveliko pucaju i teraju ljude da ih zaobilaze u širokom luku.

Tu je, naravno, i ubedljivo najgenijalniji primer toga kako se stvari rade u Srbiji i Beogradu – slučaj iz ulice Dr Subotića, gde su radnici postavili asfalt, a tek naknadno se setili da treba da postave instalacije ispod tih istih proča, pa raskopali tek postavljen asfalt ne bi li postavili instalacije.

Genijalno, zar ne?

Ljubica Krstić

Noizz.rs

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime