Sve će biti veće od najgoreg

2
1716

Nedavno se na „Debatnom klubu“ – ne i na našim televizijama, sa kojih se može čuti samo isprazno blebetanje Prve srpske tintare – moglo čuti, što nije novost, da je Srbija prva u Evropi po broju nepismenih. Više od milion građana nema ni osnovnu školu, a primat u Evropi, i pored štancanja fakultetskih i doktorskih diploma, držimo i po broju funkcionalno nepismenih. Ako se tome doda da smo drugi u svetu po egzodusu mladih i školovanih, eto funkcije koja objašnjava kako je zadnji šljam i ološ došao na/po svoje. Da se parafrazira sociolog Ratko Božović, u Srbiji svi idu za vođom, a ne za zakonom, zdrava i svaka druga pamet je u manjini, živimo u totalnoj lažomaniji!

Zato umesto društva i države imamo rijaliti, koji premijerka ne gleda, ali u njemu statira. Zato Vučić gospodin može da kaže, Bićemo u svemu najbolji, Siniša Mali, da treba da se naviknemo na to da će nam biti sve bolje i bolje, a Maja Gojković(!) da se gadi nekih ljudi u Srbiji!

Trbuhozborac Marko Đurić je poručio da će Brisel sačekati da vidi Vučića, i dobili smo još jednu predstavu. Glavni odbor Srpske napredne stranke, ima i to, je direktno prenosila „Pink“ televizija. Glavni je razradio reči trbuhozborca, svi su ljubomorni što smo najbolji, njegova politika za rešenje Kosovskog pitanja je doživela poraz, za to je kriv narod, jer ne živi u njegovoj realnosti.

Sve je to tvrđenje pazara, e da bi kalif nastavio da, za svet, i dalje bude prvi pik. Tako se, umesto Vučića, takozvana premijerka, koja od ovlašćenja ima da pročita napisano, našla na zasedanju Ujedinjenih nacija. Tamo je, sa Dačićem, otišla e da bi javila da se Albanci, kao i prokleta opozicija, u Ujedinjenim nacijama, baškari po ćoškovima, sedi na hoklicama i iz zasede presreću i zaskaču svetske lidere da se slikaju sa njima.

Da Vas podsetimo:  Svetska većina

A Srbija se definitivno navikava na sve bolje i bolje. U svim većim gradovima održani besplatni zdravstveni pregledi za građane, doktori su pacijentima pisali recepte i na memorandumima Srpske napredne stranke. Beogradska skupština je donela odluku da se osnuje preduzeće „Metro – Beograd“. Nova firma će, za početak, imati direktora i Upravni odbor. Oni će, za početak, biti plaćeni. Eto, i metroa što se tiče, i tu smo najbolji. Ko još nije najbolji, ko još nije direktor, će bude, predsednik IO SNS, gospodin Darko Glišić, geometar sa Uba, poručio, pajz sad, u intervjuu „Politici“, da „moramo još snažnije da budemo uz predsednika stranke!“.

Dragan Todorović
kolubarske.rs

2 KOMENTARA

  1. Bolje reći Srbija na kolenima zbog izdajnika, ma bravo Vučiću izdajniče ode i Kosovo samo ti udaljavaj Srbiju i Srbe od Rusa i Rusije i guraj pod nož svojim gazdama sa zapada. Vučko je ponovno po ko zna koji put iznenađen i uvređen postupcima katoličko –protestanske osovine koja vekovima radi na uništenju pravoslavlja. Eto kao čudi se on svojim prijateljima vatikanu, eu, amerima u biti katoličko-protestanskoj osovni koja je ustašama i fašističkoj hrvatskoj pomogla genocidom izbirisati, poklati i proterati Srbe iz privremeno okupirane Republike Srpske Krajine. Za nagradu svoju fašističku hrvatsku primili su u zločinačku eu. E sad su njegovi gazde zaključili da je vreme da se izvrši totalni genocid nad Srbima Kosova a onda na red dolazi Republika Srpska pa Vojvodina. Umesto da pod hitno zatraži vojnu pomoć Rusije on prima naredbe od Kocijančićeve i sličnih najnižih činovnika njemu prijateljske eu: https://www.telegram.hr/politika-kriminal/kuha-se-na-kosovu-naoruzani-specijalci-hapsili-srbe-i-zauzeli-hidroelektranu-vojska-srbije-u-punoj-spremnosti/?utm_source=NetNaslovnica&utm_medium=Widget&utm_campaign=NetWidget
    Ovo vam je fašistička hrvatska miljenica eu baš kao i kosovo fašisti su u svim ratovima bili na istoj strani protiv Srbije a sad imaju svog čoveka koji im iznutra pomaže u nestanku Srbije i Srba kao plašljivog, kukavičkog i naivnog naroda: https://net.hr/danas/hrvatska/nacist-sa-sieg-heil-tetovazom-u-prime-time-terminu-uzasnuta-sam-on-je-tempirana-bomba-evo-sto-kazu-s-nove-tv/ , Naša braća poislamljeni Srbi dižu glas protiv kolinde i nacizma a vučić ni to ne sme i ne želi: https://net.hr/danas/svijet/profesor-sa-sarajevskog-fakulteta-napao-kolindu-njen-nastup-je-neumjesno-i-neprimjereno-mijesanje-u-unutrasnje-stvari-bih/ , Ovu fašističku hrvatsku kao i kosovo podržava vučićeva eu i vatikan: https://net.hr/danas/hrvatska/skandalozno-u-crkvi-se-predstavlja-lik-i-djelo-hrvatskog-viteza-maksa-luburica-ustaskog-zlocinca-koji-je-osmislio-jasenovac/ , Srpski neprijatelji vučićevi gazde i največi prijatelji kompletan katoličko-protestanski savez za uništenje pravoslavlja: https://www.telegram.hr/politika-kriminal/pojavila-se-sasvim-nevidena-prica-o-hitlerovom-koljacu-vatikanu-grijesima-zapada-i-johnu-le-carreu/ , Dok ustaša predstavnik hrvata u Srbiji traži sve veća prava Srbi u ustašiji ne smiju ni pisnuti sad ih i javno linčuju dok ustaše mašu šahovnicama po Srbiji dosta više. A izdajnik vučić im poručuje tražite sve što hoćete dat ću vam i više od toga? Čiji je on predsednik dok Srbi u okupiranoj Krajini nemaju struje, vode ni puteva u XXI veku: https://net.hr/danas/hrvatska/milorad-pupovac-napadnut-u-zagrebu-gadali-ga-ostacima-hrane-na-zagrebackoj-trznici-dolac/ . I na kraju svega izdajnik i vrhunski glumac uz to i bolesnik je podigao borbenu gotovost zbog Kosova i to je najviše šta mu gazde dopuštaju. Sad sledi plač, kuknjava, slinjenje i daljnja izdaja. A ti kukavički bedni narode Srbije i dalje ćuti gledaj Marićevu izdajničku tv za uništenje porodice, dece i omladine i busaj se u prsa „junačka“ sve kukavica do kukavice. Srbi širite ovu istinu po fejsu, tviteru, portalima, forumima, među sobom srpskim rodoljubima i gde god stignete.Srbija je u medijskom mraku i blokadi potpuno počinjena katoličko- protestanskim eu zlikovcima.

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime