„Sve o organizovanom kriminalitetu“ – Ovako Kebara daje podršku Vučiću!

1
751

Mlada nada Srpske napredne stranke, poslanik Luka Kebara, pokušao je srpskoj javnosti da pokaže direktno iz skupštinske sale šta sve zna o organizovanom kriminalu, snajperima, atentatu, ali i kako se daje bezrezervna podrška predsedniku Srbije.

Poslednjih dana veliku pažnju javnosti izazvalo je hapšenje vođe navijačko-kriminalne grupe „Principi“ Veljka Belivuka, ali i informacija da je 850 specijalaca bilo raspoređeno tokom svečanosti otkrivanja spomenika Stefanu Nemanji u cilju obezbeđenja predsednika Vučića, jer su obaveštajni podaci ukazivali na to da će kriminalne grupe pokušati da izvrše atentat.

Luka Kebara FOTO: Printscreen

Upravo zbog ovih situacija, mladi naprednjak Luka Kebara je rešio da svima kaže „koliko je situacija ozbiljna“.

– Zamislite samo da vi kod te jedne organizovane kriminalne grupe pronađete snajper. I to ne samo jedan snajper, nego više snajpera, od kojih je jedan snajper koji može da probije oklope, znači takvog kalibra, takve proizvodnje da može da probije oklop, da može da probije pancir, vozilo ili zid. Pa šta će to jednoj običnoj organizovanoj kriminalnoj grupi ili nekim sitnim dilerima droge? Kome je namenjen taj snajper? Tako se vrše atentati, pa jasno je, preko snajpera. Snajperi se koriste za atentate. A, ko su tu mete? Pa najviši državni funkcioneri dame i gospodo. Oni koji se bore protiv organizovanog kriminaliteta – rekao je Kebara, i dodao:

– Pa setimo se samo kako su neke opskurne novine crtale razne karikature, gde su našeg predsednika, stavljali su mu metu na čelo, metu na grudi, a sa druge strane je bio uperen snajper. Pa, poruka je jasna. Ovde je jasno ko je bio meta. Ovde je sve jasno. E, zato predsedniče, Aleksandre Vučiću, imate podršku svih nas. Ceo narod Srbije je uz vas. I siguran sam da ćete, ne samo maljem, kao što ste najavili, nego ćete u potpunosti zgaziti sve kriminalne grupe i kriminalne organizacije u ovoj zemlji. Živela Srbija – poručio je naprednjak iz skupštinske sale.

Da Vas podsetimo:  Vučićeva godina – od „kategoričnog ne“ do „zašto da ne“

Kebara je poznat po svom neveštom i prilično nespretnom javnom nastupu, pa nije čudno što je i poslednji bio u istom maniru.

Naravno, i ovaj govor nije promakao tviterašima.

– Sve što ste hteli da znate o organizovanom kriminalitetu, ali niste smeli da pitate – jedan je od komentara.

– Na dnevnom redu parlamenta organizovani kriminal, ne postoje institucije koje s time bave ili nema zakona – napisao je jedan tviteraš.

– Ovaj mali je naša sramota. On je sve ono što smo dozvolili. Mnogo smo jaki na mrežama.

Izvor: Direktno

1 KOMENTAR

  1. Ima ih jos…..nase mlade ,,nade,, u Skupstini Srbije. Na primer Lav Grigorije Pajkic, Stefan Krkobabic, Nebojsa Bakarec ….to je poduzi spisak, svaki navedeni je prica za sebe. Sa takvima se ,,lako,, radi. Zato su i postavljeni.

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime