Svet ulazi u teška vremena, plan bankara je očigledan: 15 porodica kontroliše sve!

0
459

Gostujući u emisiji „Kota-17“ produkcije Helm Kast predsednik stranke Dosta je bilo Saša Radulović objasnio je kako je njegova partija prema poslednjim istraživanjima izbila na prvo mesto po popularnosti opozicionih partija u Srbiji.

Saša Radulović

Bez obzira na trenutnu „distorziju“ na političkoj sceni u Srbiji, on tvrdi da su poslednja istraživanja stavila njegovu stranku na početak kolone, zbog principijelnog stava da je Kosovo sastavni deo Srbije, i da je atak na ljudska prava  akatuelnog režima tokom pandemije neoprostiv .

On je takođe naglasio da je DJB skinuo rukavice i da više nema političke korektnosti prema bilo kom pojedincu ili instituciji koja i dalje podržava postupke Vlade Srbije.

Radulović tvrdi da će globalno gledano, biti vrlo teško, ali da anti-globalizam kreće u ozbiljnu ofanzivu, jer su obični ljudi u Srbiji i Evropi, shvatili ko im radi o glavi. On je detaljno objasnio kako 15 porodica kontroliše ceo svet i kakvi su planovi bankara kod kojih se sve zemlje zadužuju, pa i SAD. On je objasnio da SAD ne štampaju novac kako to mnogi veruju, nego da to rade privatne banke.

Takođe je istakao dva uslova za ulazak u koaliciju sa mogućim partnerima – obavezna kontrola na sledećim izborima i očuvanje Kosova i Metohije u sastavu Srbije.

Izvor: Hronograf

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime