Svi su tu kao nekada… Osim Zorane!

2
2527

Na svečanom otvaranju Balkanskog toka, novog gasovoda u Srbiji, bili su svi zvaničnici, osim aktuelne ministarke rudarstva i energetike Zorane Mihajlović, čiji je to resor!

Uz Aleksandra Vučića u Gospođincima u šest ujutro prisustvovali su direktor „Srbijagasa“ Dušan Bajatović, ambasador Rusije Aleksandar Bocan Harčenko, Zoranin naslednik na mestu ministra građevinarstva Tomislav Momirović, bivši ministar energetike Aleksandar Antić (koga je ona nasledila) i vojvođanski premijer Igor Mirović, kao i predsednik kompanije „Energotehnika Južna Bačka“ Dragoljub Zbiljić.

Dakle, svi koji po protokolu bi trebalo, bili su tamo, osim Zorane Mihajlović koja odnedavno vodi taj resor?! I ona zna za jadac, pa se brže bolje oglasila na društvenim mrežama.

– Srećna Nova godina! 🎄Želim vam dobro zdravlje, sreću i uspeh u 2021! Živeli – poručila je zvanična šefica srpske energetike na Instagramu.

Mihajlović je danima u klinču sa svima u vlasti, Bajatovića je uz kamere isterivala sa sastanaka, tabloidi je napadaju zbog skupog izgleda, poslanici SNS jer ima tako naredi predsednik stranke, a Rusima je trn u oku odvajkada.

I naravno, da je nije bilo u Gospođincima, jer Balkanski tok je deo gasovoda Turski tok, projekta ruskog „Gasproma“ i turskog „Botaša“, koji bi trebalo da obezbedi stabilno snabdevanje gasom Turske, južne i jugoistočne Evrope.

Naslovna strana „Srpskog telegrafa“ posvećena ministarki / Foto: printscreen

Setimo se kakav gnev je izaazvala kada je u novembru čestitala pobedu Džoa Bajdena na izborima u Americi koji je dobio Donalda Trampa, bivšeg predsednika i favorita Aleksandra Vučića.

– Sjedinjene Američke Države dobile su predsednika demokratu – Džoa Bajdena. I kao što je veliki Mahatma Gandi govorio: Duh demokratije ne može se nametnuti spolja. On mora izrasti iz unutrašnjosti naroda. Ali, SAD su dobile i potpredsednicu. Jer, pobeda je žesnkog roda – napisala je tada ministarka na Instagramu.

Da Vas podsetimo:  Papić sve radio po nalogu Nebojše Stefanovića

Naravno, da je to namerno uradila, pre predsednika iz svoje stranke i šefa države, da bi se znalo da njoj neko čuva leđa i to mnogo jak.

Dodajmo i da je Mihajlović juče imala poslednje gostovanje u 2020. kod Milomira Marića na TV Happy, zajedno sa predsednikom Skupštine Ivicom Dačićem, tako da sigurno nema zdravstvene probleme, ukoliko neko krene da tako pravda njeno nepojavljivanje.

A čisto sumnjamo da je njoj problem da ustane u četiri, sama je pričala kako se budi u pet da bi se našminkala i sredila za posao.

Izvor: Direktno

2 KOMENTARA

  1. Verovatno je nekome iz vlade bliskom A.Vučiću palo na pamet da je Zorka bilau Srbiji glavni „kočničar“ nekdašenjeg gasovoda „Južni tok“ jer je takav nalog bio stigao od Amerikanaca. Poznato je da se slično dešavalo i sa sada otvorenim „Turskim tokom“- ministrka koja ustvari nema pojma o energetici, distribuciji gasa, struje isl. nije pokazivala neko preterano oduševljenje zbog završetka Turskog toka. Da je postala premijerka na poslednjim izborima, verovatni bi možda i uspela da zaustavi ili da do beskonačnosti odloži završetak ovog za Srbiju životno važnog gasovoda. Verovatno zbog toga nije ni bila pozvana na svečanost kod puštanja gasovoda u rad. Da Vučić ima m..da on bi Zorano odavno najurio iz vlade ali dobro zna da zbog Amera to ne sme da uradi, bez obzira na to što mu ona u partiji esenesovaca direktno radi o glavi!

  2. Vučić otvorio gasovod “Balkanski tok” bez prisustva ministarke energetike, uspavala se nakon dočeka Nove godine. Predpostavka je da ona hoće da promeni organizacionu i personalnu formu “Srbijagasa”. Mogla je ipak da prati kako se ponaša nemirni direktor Bajatović. E glupačo glupava Zoko, šta ti možeš da razvijaš? Rudarstvo i energetika su doveli Srbiju od poljoprivredne u red razvijenih industrijskih zemalja, ali nakon “Oktobarske revolucije”, kada si i ti bila na toj strani. od te revolucije Srbija je došla do bede u Evropi u svim pogledima. Nećeš valjda da se ugrizeš dva puta zbog Bajatovića, koga ama baš ni malo trpiš.

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime