Tači uz pomoć Amerike želi da ubaci Kosovo u Interpol

3
768
Foto: centarzabezbednost.org

Šta se krije iza vesti da je kosovska policija u jučerašnjoj akciji uhapsila navodno pripadnike BIA iz Srbije? U medijima koje su pod kontrolom Tačija osvanula je vest da je elitna jedinica policije Kosova juče uhapsila nekoliko lica koja su na poternici Interpola. Navodno, među tim licima su i saradnici ili pripadnici BIA iz Srbije, što naravno nije dokazano.

Naime, uhapšena su dvojica državljana Crne Gore koji su se nalazili na poternici podgoričkog Interpola. U pitanju je znači saradnja između crnogorske i kosovske policije a na osnovu operativnih informacija koje je crnogorska policija dala policiji na Kosovu. Nema ni pomena o saradnicima BIA iz Srbije.

Međutim, pravo pitanje je zašto su Tačijevi mediji (pre svih gazetablic.com) objavili vest da je akcija sprovedena pod nadzorom Interpola i da su uhapšeni saradnici BIA? Očigledno je da se na ovaj način promoviše ulazak lažne države Kosovo u Interpol. Naravno, ovde je i više nego očigledno da imaju i pomoć Crne Gore. Sada više nije ni tajna da je Trampova administracija pripremila veliki novac da bi Kosovo ušlo u Interpol a čak je i od Ujedinjenih Arapskih Emirata zatražena finansijka pomoć za ovu stvar.

Pravljenje ovakvih skandala od strane Tačija i slanja pogrešne slike u svet poznato nam je odavno. Centar za bezbednost, istrage i odbranu DBA smatra da ovakav vid pokvarene propagande od strane Tačija neće biti i poslednji, te pruža potpunu podršku državnom vrhu Srbije da se izbori za to da lažna država Kosovo, tvorevina terorističke OVK, ne uđe u Interpol.

Stevan Đokić
Centar za bezbednost, istrage i odbranu DBA

3 KOMENTARA

  1. А да није обрнуто, Амери покушавају да учлане тзв. „Косово“ у Интерпол користећи Тачија? Без њих, Тачи би био криминалац на Интерполовим потерницама, лежао на робији или два метра под земљом. А што се тиче „подршке“ државном врху Србије, није ли тај врх потписао у Бриселу да неће ометати учлањивање тзв. „Косова“ у међународне организације, и дао му не само све фактичке атрибуте државности, повукао институције државе Србије са севера Космета, него и својеручно сломио отпор косметских Срба „интегрисању“ у „косовски (државни) систем“? О којој „борби“ тог државног врха аутор говори? Или – коме продаје брабоњке за чварке?

    • A kakva je razlika između onih na severu KIM koje drži beograd i tačijevih.Na istom su zadatku,obe strane rade protiv Srba.

  2. Da li beogradu amerikanci brane da se uhapse ubice novinara Ćuruvije,Dade,sudije Simeunovića i drugih.Da li beogradu amerikanci brane da pohapse one koji su opljačkali Srbiju,pa je potom privatizovali i postali vlasnici cele Srbije za dinar.Da li su amerikanci u skupštini Srbije doneli sve te zakone koji su omogućili da se po donetom zakonu može opljačkati država a da po tom zakonu niko ne odgovara,da kažu kako su SVE RADILI PO ZAKONU,taj zakon nisu doneli amerikanci već deca titovih komunista,drugih nije bilo na vlasti.

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime