Tajni protokol povodom odluke vlade “R. Kosova” o uvođenju ekonomskih sankcija protiv Rusije

0
1209

hasim-taci-edi-ramaUvođenje ekonomskih sankcija protiv Rusije ima za cilj da pokaže jedinstvo novog demokratskog Kosova sa zapadnim društvom i da pojača efekte pritiska na diktatorski režim Putina.

Republika Kosovo odlučno protestvuje protiv pokušaja da se Novorusija izvuče iz okrilja Ukrajine, jer to nije u skladu sa koncepcijom NATO, a iz toga sledi da to ne odgovara ni međunarodnom pravu. Mi još jednom potvrđujemo da međunarodnom pravu odgovara samo ono što odgovara koncepciji NATO. Napominjemo da je izvlačenje Kosova iz sastava Srbije u skladu sa tom koncepcijom, pa tako znači i da je u skladu sa međunarodnim pravom.

To se u potpunosti odnosi i na okupaciju Krima od strane RF. Sa tugom konstatujemo da vlast u Kijevu nije na vreme iskoristila naše iskustvo i nije na vreme deportovala rusku manjinu sa poluostrva, nisu likvidirali pravoslavne crkve kao rasadnike njihove ideologije i nisu sproveli akciju zastrašivanja u vidu streljanja i kremacije njihovih aktivista. Da su sve ove aktivnosti na vreme sprovedene, u pomoć vlastima u Kijevu stigli bi specijalci sa Kosova i tada strateški važno poluostrvo ne bi bilo izgubljeno. Međutim, sada će NATO morati da uloži dodatni napor kako bi ga vratio u okrilje demokratije i na njemu izgradio još jednu bazu “Bondstil”.

U cilju slabljenja diktatorskog režima Putina, vlada Republike Kosovo je propisala sprovođenje sledećih aktivnosti u oblasti spoljne trgovine.

1. Skratiti uvoz u Republiku Kosovo ukrajinskih prostitutki radi njihovog daljeg upućivanja u bordele na Zapadu. Zatvaranje granice nateraće prostitutke da promene put migracija i navale na tržište Rusije, kako bi vrednost seksualnih usluga devalvirala i kako bi se oslabila vrednost kursa rublje.

2. Kako bi se osigurala bezbednost narkotrgovine – glavne stavke u dohotku republike, treba otkazati od južne maršrute dostavke heroina koji delimično prolazi teritorijom Rusije. Oni emigriraju u civilizovani svet i uklanjaju pripadajuću im svojinu u iznosu od više milijardi dolara. Usled toga u Rusiji će se pojaviti deficit keša što će razoriti njen finansijski sistem.

Da Vas podsetimo:  Koliko se zapravo zloupotrebljavaju podaci o ličnosti koje ostavite u nekoj državnoj instituciji, privatnoj kompaniji, pa čak i zdravstvenom kartonu

3. Usaglasiti sa ukrajinskim vlastima razmeštanje niza klinika doktora Tačija za vađenje ljudskih organa na teritoriji Novorusije. Široko primenjivati sečenje na delove opolčenaca i drugih predstavnika ruskojezične manjine, što će među njima posejati strah i paniku. U vezi sa bezbednostim pretnjama tim klinikama od strane terorista, obratiti se Briselu sa molbom da im organizuje političko i fizičko prikriće.

4. U znak solidarnosti sa borcima iz redova nacional-spcijalista Ukrajine, dati najkrupnijim banditskim udruženjima Kosova nazive: “Bataljon Azov”, “Bataljon Bandera”, “Bataljon Galičina”. Ozakoniti prava tih bataljona da otvaraju vatru iz ličnog naoružanja po saobraćajnim policajcima i sumnjivim građanima za koje se pretpostavlja da nisu albanske nacionalnosti.

5. Sprovesti lustraciju kosovskih organa vlasti. Lica koja su umešana u neučestvovanje u pokoljima nad Srbima, kao i lica koja nisu učestvovala u ubijanju i izrugivanju nad građanima druge nacionalnosti, otpustiti iz tih organa bez prava na penziju i socijalnu pomoć.

6. Stvoriti komisiju za izradu nove zastave Kosova, koja će u zvezdano-prugastoj pozadini imati lobanju i kost.

U potpisu: Hašim Tači, glavni demokrata i ljudožder Republike Kosova.

Dmitrij Sedov

FSK

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime