Taman kol’ko smo zaslužili

1
1043

Svakim danom u prilici smo da se uverimo kako su gospodar Vučić i njegova družina hvalisanje uspesima, koje samo oni vide, ino investitorima, čije fabrike i pogone gradi guravi narod svojom sirotinjom, i naravno neprestana proizvodnja unutrašnjih neprijatelja koji bi da podmeću klipove u točkove srbistanskog “razvoja”, uzdigli do nivoa svojevrsnog političkog koncepta. Koncepta koji već šest godina daje rezultate, sve zahvaljujući srbistanskoj opštenarodnoj sklonosti ka mazohizmu i odsustvo neke ozbiljnije alternative. Svesni su toga gospodar Vučić i njegovi obor knezovi. Stoga samo nekoga, ko je kao mali ispušten na beton, može da začudi neutemeljeno samohvalisanje čačanske lokalne vlasti na polovini mandata.

Foto: ozonpress

Sudeći na osnovu onoga kako su čačkonačelnik Todorović, koji kanda ima ozbiljan problem sa poimanjem realnosti i obaveštenošću, i njegov ekspertski tim ocenili svoj dvogodišnji rad, biće da oni i mi većina običnih smrtnika, čiji se život sveo na dan i komad, ne žive u istom gradu. Na stranu to što čačkonačelnik sebi i svojim ekspertima kao uspehe pripisuje nešto što, poput izgradnje četrdesetak kilometara auto puta od Preljine do Ljiga, nema ama baš nikakve veze sa njima. Kićenje tuđim perjem u našoj palanci oduvek je predstavljalo nezaobilazni manir vlastodržaca. Međutim bode uši i krajnje licemerno zvuči Todorovićeva tvrdnja kako se ne seća nikakvih afera tokom dvogodišnjeg mandata, s koca i konopca skupljenih naprednjaka, i njihovih koalicionih saučesnika? Da je izjavio kako ih ne može nabrojati, budući da su se za ove dve godine smenjivale filmskom brzinom, pa i da ga čovek razume. Ali u situaciji kada naprednjaci i njihovi koalicioni saučesnici Čačane naprosto zatrpavaju brljotinama najrazličitije vrste, pa im se ni broja ne zna, čačkonačelnikov, nit luk jeo, nit ga mirisao, stav ne može se nikao drugačije tumačiti sem kao direktan atak na zdrav razum Čačana.

Da Vas podsetimo:  ŠTA ĆE VAM BESPLATNI UDŽBENICI? DOBILI STE KEBU I STADION?!

Samo da se ne lažemo, nama je dobro taman kol’ko smo zaslužili.

Uostalom šta pak drugo očekivati u situaciji kada nam alternativu s koca i konopca skupljenim naprednjacima i neobaveštenom čačkonačelniku predstavljaju novosrbijanci, odnosno minorni njihovi restlovi što su tokom dve decenije Čačak sveli na nivo kasabe. Kada se kao ljuta opozicija promoviše naprednjački otpad koji iz svih oružja udara po neobaveštenom čačkonačelniku, a identično se ponašao dok je bio u moći.

O tome bi Čačani trebalo dobro da razmisle do novih lokalnih izbora.

Aleksandar Arsenijević

ozonpress.net

1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime