Tata brani BGH2O – ćerka sabotira

0
1208

Dok se tata bori da zadrži svoju funkciju u Srpskoj naprednoj stranci, njegova ćerka preko omladine Demokratske stranke sabotira Vučićev Beograd na vodi.

pkN15iF

Opšte je poznato da je jedan pozamašan deo funkcionera Demokratske stranke nakon izbora 2012. godine prešao u redove Srpske napredne stranke. Takva je slična situacija bila i sa Draškom Ćetkovićem, samo što je on na relaciji DS – SNS svratio do još par stranaka (DS – LDP – Zajedno za Srbiju Dušana Petrovića – SNS).

Ćetković je napustio DS i prešao u LDP jer je izgubio na stranačkim izborima. Mađutim, ubrzo uviđa da ni od LDP-a nema ništa, pa pokušava da se učlani u SNS.

Ćetkovićeva inicijativa da se učlani u SNS naišla je na otpor kod članstva jer, kako kaže naš izvor, “znali smo o kome se radi i da je reč o čoveku koji je na lošem glasu”. Kada je video da je naišao na otpor, učlanjuje se u Zajedno za Srbiju Dušana Petrovića. Međutim, ubrzo je uvideo da ni od te stranke nema nikakve koristi, pa se vraća na svoju prvobitnu ideju da se učlani u SNS.

Prema rečima našeg izvora, Ćetković poziva svog poslovnog prijatelja Milorada Pantića iz Pećinaca, koji je nedavno optužen za šverc 1.300 tona duvana, inače bliskog prijatelja Aleksandra Vučića. Taktika mu uspeva i on se učlanjuje u SNS.

Naš izvor dodaje da je Ćetković preko još jednog Vučićevog bliskog saradnika, Zorana Milojevića Zelje, uspeo da izdejstvuje da bude postavljen za koordinatora SNS-a za Donju Reku i predsednika opštinsog odbora SNS-a za Majdanpek.

Nakon što je osvojio najvažnije funkcije u stranci, Ćetković je sredinom 2013. godine postavljen za zamenika predsednika Opštine Majdanpek.

Da Vas podsetimo:  Posle čuda lekar zauvek skinuo beli mantil i obukao crnu mantiju

Dok se Draško grčevito borio i izborio za funkcije u SNS-u, njegova ćerka Marija Ćetković uličnim performansima po Beogradu preko omladine Demokratske stranke Stari grad vodi kampanju protiv Vučićevog projekta “Beograd na vodi” i SNS-a.

P90qx2t

Kako saznajemo, Marija je članica Demokratske stranke još od osamnaeste godine. Na pitanje da li podržava svoga oca, Marija je u razgovoru za Teleprompter.rs rekla da “njihova različita politička opredeljenja ne utiču na njihov odnos oca i ćerke”. Na pitanje da li je otac podržava u njenim političkim aktivnosima, Marija se samo nasmejala i ponovila da njene aktivnosti u DS-u nemaju nikakve veze sa njenim ocem.

– Ako objavite tekst to neće moći da mu naškodi, ali mogu da se jave dušmani. Mene ne zanima politika niti imam ambicije da se bavim politikom. U DS sam se učlanila još kada sam imala 18 godina, a u Beogradu živim već četiri godine i ne zavisim od roditelja. Radim kao novinarka, ali nije bitno za koju opozicionu medijsku kuću, kaže Marija za Teleprompter.rs.

Ona dodaje da se ne bi učlanila u SNS jer nema političkih ambicija, niti joj je otac sugerisao da se učlani u njegovu stranku.

Međutim, Marija se u telefonskom razgoru možda pokajala zbog fotografija koje pokazuju kako sa svojim kolegama omladincima iz DS-a ismeva Vučićev Beograd na vodi, jer nas je pitala kako smo došli do tih fotografija i da je “možda bila malo naivna” kada ih je objavila.

Teleprompter.rs

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime