Tebi verujeeeeeem, Aco Srbineeeee

4
124

Kako je bilo zakazano, aktivisti Srpske napredne stranke iz Čačka okupili su se u zakazano vreme (oko 15:00) na polaznim lokacijama, kako bi organizovano (i spontano) krenuli na stranački skup u Kraljevu na kome će govoriti predsednik stranke i predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

Osim čačanskih naprednjaka, brojnim autobusima u Kraljevo će stići i naprednjaci iz drugih krajeva Srbije, ne samo iz Moravičkog i Rasinskog okruga.

Kako su izjavili aktivisti kraljevačkog Lokalnog fronta, transparenti koje su nedavno postavili na nadvožnjacima u gradu, uklonjeni su u roku od sat vremena. Da podsetimo na transparentima je pisalo „Ovde nisi dobrodošao“ , „Plaćaš da te vole„, „Nepokoreni grad„.

– Nezvanično smo obavešteni da je transparente skinula policija. Nismo dobili nikakvu prijavu zbog postavljanja transparenata – rekao je Mihailo Kololvić iz Lokalnog fronta za radio Ozon FM.

I tako dok Kraljevčani ne znaju gde su im trensparenti, Čačani ne znaju gde su im autobusi iz javnog gradskog i prigradskog prevoza.

– Krenula sam sa posla kući, autobusom Autoprevoza sa redovne linije Sloboda – Slatina, a onda je vozač primio telefonski poziv i u Zablaću zaustavio autobus i rekao da svi moramo da izađemo, jer on mora da vozi za Kraljevo, a da će drugi autobus doći po nas i nastaviti vožnju do Slatine. Posle više od pola sata stigao je taj drugi autobus, neka stara šklopocija, ali smo uspeli da stignemo do Slatine – opisuje svoj današnji povratak sa posla jedna naša sugrađanka (identitet poznat redakciji).

Po ko zna koji put, ista slika i ista situacija. Za stranačke potrebe vladajuće političke stranke ukida se javni autobuski prevoz putnika za koji Grad Čačak plaća silne milione Autoprevozu i građani (stari, mladi, đaci, radnici, zdravi, bolesni …) ostavljaju se na usputnim stanicama i na ulici bez prevoza.

Da Vas podsetimo:  Viseći most u Ovčar Banji NIJE u nadležnosti JVP "Srbijavode"

Slično je kako nam javljaju naši čitaoci i u drugim gradovima i opštinama u okruženju. Put Kraljeva danas se krenulo i iz Lučana, Ivanjice, Požege, Užica, Bajne Bašte, Uba, Kruševca, Kragujevca…

Ponižavanje naroda i u Požegi
Autobus sa užičkim tablicama

Aktivisti SNS-a, poznati kao „sendvičari“, za ulaz u sportsku halu „Ibar“ u Kraljevu dobiće ulaznicu sa serijskim brojem na svoje ime i prezime. Prilikom ulaska u halu evidentiraće se serijski broj ulaznice i ime sendvičara, pa tako biti evidentirani oni koji su krenuli za Kraljevo a nisu došli u halu

Osim toga svaki sendvičar prilikom ulaska u autobus dobio je i tekst pesme koju treba da nauči napamet do Kraljeva, a koja će se horski (spontano) pevati na skupu, ali i šta da se peva pri Vučićevom izlasku na binu.

4 KOMENTARA

  1. Грозно, пониавајуће, фуј! Докле су Срби пали, а то је све због страха, страха од АВ-а, страха да се не изгуби неко бедно радно место, да се деци, која су запослена не деси отказ, да неко треба да се запосли. Срам га било, влада овим несрећним људима тиранском руком, понижава их на најгори начин, не верујем да га ови људи воле, чекју само прилику…

  2. Nemogu da verujem da je moj narod postao toliko ponizan? Meni ovo izgleda ljigavo, bezobraznoo, van svake pameti . Sramno, sramno.

    • Њима је то у опису посла. Странка им дала радна места и плату а опис послова добијају накнадно. Те бедне јаднике ја не убрајам у мој народ.
      Колико треба да човек буде фаличан и да болесног велеиздајника и лажова назове Србином?

  3. „Evo i levom rukom da se krstim. Evo i levom nogom da se krstim“ , što kaže Zoran Radmilović u predstavi „Radovan lll“. Aca Srbin? Za mene najveći nesrbin u istoriji ove zemlje. Ma veći i od ovih nesrba koji su vladali pre njega!

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime