Tehničke pripreme za „novu realnost“ na Kosmetu po modelu RSK

2
109

Owen-Stoltenberg plan(1993.) https://www.reddit.com/r/MapPorn/comments/108q2sx/owenstoltenberg_plan1993/

Od kako je faktor mira i stabilnosti u regionu najavio narodu srpskom da su tesne eurogaće skrojene i da se valja sada u njih udenuti bez KiM jer prete „sankcije koje su užasne“, pritom zaboravljajući da su najužasnije sankcije već isprobane nad Srbima u prošlom veku, te su delimično i imunizovani!

Očito je potom vidljivo zatrpavanje srpske javnosti u stranim medijima a tobož domaćim, predlozima raznih rešenja iz daleke EU, koja se sva odnose na status nacionalnih manjina, a Srbi na KiM su narod, dok su upravo Šiptari nacionalna manjina!

Status Kosova rešen je (trenutno) Kumanovskim sporazumom i rezolucijom 1244 SB OUN, i samo je SB ovlašćen međunarodnim pravom da to reguliše!

Ovakva „evropska briga za Srbe“ već je bila viđena devedesetih godina prošlog veka, kada su međunarodni posrednici (Šveđanin i Norvežanin) zaduženi za iznalaženje političkog rešenja sa mandatom UN i planom VENSA, nudili Srbima iz Krajine da se dobrovoljno odreknu državnosti na svojoj zemlji, gde žive vekovima od kako su branili tu pokvarenu Evropu od otomanske opasnosti!

Zahvalni car austrijski, pismeno je garantovao da su narod na svojoj zemlji, uz pravo da se svome bogu mole, a da povlaštenoj RKC ne plaćaju danak!

Dva kopredsednika (Karl Bilt i Torvald Stoltenberg), očito „neobavešteni“ da su Srbi u Krajini narod, zalegli su da nude razna uspešna rešenja — model Južni Tirol, model Olandskih ostrva, sve uz otvorenu asistenciju NVO SDF (Srpski demokratski forum) iz Zagreba, dok su hrvatski bojovnici uz pomoć dragog NATO spremali svoje planove BLJESAK i OLUJA za etničko čišćenje takozvanog „remetilačkog faktora mlade hrvatske demokracije“!

Kada su zločini počinjeni nad Srbima u zoni zaštićenoj međunarodnim snagama UNPROFOR tokom provođenja hrvatskih VRA (vojno-redarstvena akcija) zaprepastili antifašiste sveta, brže bolje je poduzeta akcija da se tokom konferencije u Dejtonu reši i preostali deo Krajine, te je tako donet Erdutski sporazum, koji je Srbima iz Baranje obećavao kule i gradove samo da ga potpišu, jer će tako sami ukinuti plan VENSA kao rešenje SB OUN, i okončati mandat UNPROFOR!

Čak je osnovano i novo koordinativno telo UNTAES, kojim je rukovodio penzionisani američki general ŽAK KLAJN, kome su pomagali aktivisti SDF i deo hrvatske administracije koji je odmah stigao, da se tobož lakše uklopi „administracija odmetnika“ u državnu upravu!

Čim je istekao prelazni rok integracije „hrvatski demokrati su počeli da discipliniju četnike“ što uspešno traje do dana današnjeg, a Erdutski sporazum (iako međunarodni!) niko ni ne pominje, a kamoli primenjuje!

Ne čudi stoga, da se međunarodni usrećitelji ne odriču uspešnog modela postupaka sa Srbima kada su namerni da dovrše svoje zločinačko delo iz 1999.godine. Uspešno su već završene sve tehničke pripreme za „novu realnost prelaznog roka integracije“, upravo se sada vidljivo kreira i buduća navodno srpska NVO, samo da faktor mira i stabilnosti u regionu napokon učini onaj hrabri potez, koji bi omogućio da se poništi rezolucija 1244 SB OUN, i donese neki novi model UNTAES, pa da ponovo neki Amer bude privremeni gauleiter uz pomoć navodno srpske NVO, dok se smišlja nova akcija, jer još nije gotovo svođenje Srbije na prekumanovsku tvorevinu, ima se tu još podosta otimati – evropska regija VOJVODINA, pa SANDŽAK, pa novo miljenče nazvano PREŠEVSKA DOLINA, pa ………

Srbi imaju poslovicu — da je na pasju, svi bi konji pokrepali –, ali često se konji ritnu i razbiju zube hijenama!

Dogodine u PriZrenu (ako Bog da!)

Napisao Vladimir FROLOV

2 KOMENTARA

  1. Ništa nam ta i takva medjunarodna zajednica NE moze oteti, sve dok mi sami na to pristanemo i pristanak potpišemo. Zbog toga, svu paznju moramo posvetiti na onoga “ konja iz Troje “ što se vukom tj. Vučićem naziva ! Moramo se paziti i na ostale konje, sa istim karakterom , koji se maskiraju imenom Kurta, a spremni su da se zrtvuju za svoga brata Murtu !! Sva opasnost dolazi iz nutra. Da zapad i Amerika nemaju u samom vrhu Drzave Srbije svoje podanike, nikada im na kraj pameti ne bi palo, da podnose ovakve zahtijeve i da se tako ponašaju!! Od “ petog oktobra “ su prošle 22 godine, ali poslijedice su kao da se jučer dogodio !! Amerika bira politički vrh Drzave Srbije……….imamo cijelu ergelu trojanskih konja, krajnje odlučnih da prodaju i zadnju grudu zemlje Srbije !!

  2. Тачно, банда спрема даље парање Србије ако јој прође ова превара са највећим квислингом у српској историји.

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime