Toksični nivoi žive u vakcini protiv gripa

0
964

vakcina-ziva-376x250Moj kolega Majk Adams, Zdravstveni rendžer, ispitao je vakcinu protiv gripa na živin sadržaj. (1)

Koristeći najsavremeniju ICP-MS (Inductively coupled plasma mass spectrometry) tehniku masene spektrometrije, Adams je dokumentovano da je nivo žive u Flulaval (Flulaval) vakcini izuzetno visok, 51 delova na milion – 25 000 puta veći od maksimalnog dozvoljenog nivoa zagađenja neorganskom živom vode za piće, kako je odredila Agencija za zaštitu životne sredine (Environmental Protection Agency). (2)

Adams je izvestio da su nivoi žive u vakcini protiv gripa bili veći nego u bilo čemu što je ikada ispitivao, uključujući tune i druge okeanske ribe.

Imajte na umu da injekcija vakcine protiv gripa garantuje da se 100% žive koju sadrži apsorbuje jer zaobilazi gastrointestinalni trakt.

Živa je među najotrovnijim supstancama poznatim čovečanstvu. Tokom više od dvadeset godina, ja sam na teške metale testirao skoro svakog pacijenta koji je ušao u moju ordinaciju. Nažalost, toksičnosti žive u našem modernom svetu ništa ne smeta. Našao sam da je preko 80% od mojih pacijenata, kako zdravih tako i bolesnih, imalo trovanje živom.

Najčešći izvori žive su živine plombe u zubima i riba. Za mene je neverovatno da Vlada SAD može da postavi ograničenja na količinu ribe koju trudnica sme da pojede, ali još uvek joj govori da primi vakcinu protiv gripa, iako je kontaminirana visokim nivoima žive.

Postoji nula studija što pokazuju da je vakcina protiv gripa bezbedna ili efikasna za trudnice. Nula. U stvari, u pakovanju Flulaval vakcine se navodi: „Bezbednost i efikasnost Flulavala nije utvrđena kod trudnica, dojilja i dece.“ I, naravno, vakcina protiv gripa se preporučuje za decu, iako ne postoji studija što pokazuje da je efikasna ili bezbedna kod dece.

Da Vas podsetimo:  Za devet godina privatnim firmama više od 1000 dozvola za izvoz naoružanja, ministarstvo krije iznose

Narode, godina ti pišem o neadekvatnosti vakcine protiv gripa. Ne samo da ona ne sprečava grip, već sadrži toksične supstance kao što je živa. Toksične materije poput žive nikada ne treba da se unose u bilo koje živo biće.

Moj savet: Samo reci „ne“ za vakcinu protiv gripa.

(1) http://www.naturalnews.com/045418_flu_shots_influenza_vaccines_mercury.html
(2) http://water.epa.gov/drink/contaminants/#List

Autor:dr Dejvid Braunštajn
Izvor: blog.drbrownstein
Preveo: Aleksandar Jovanović

magacin

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime