Toma Mona platio 5 miliona za redizajn logoa Puteva Srbije

0
820
Tomislav Momirović Mona / Foto: YouTube Screenshot

Javno preduzeće Putevi Srbije naručilo je javnu nabavku izrade logoa za preduzeće u vrednosti od 5.000.0000 dinara, odnosno nešto više od 42 hiljade evra. Pomenuto preduzeće deo je resora koji kao ministar pokriva Tomislav Momirović, a na čelu pomenutog javnog preduzeća je njegov kum, Miloš Adamović.

Adamović, koji je do prošle godine radio u hotelima “Mona”, sada je šef Nadzornog odbora Puteva Srbije, kako je Nova.rs juče pisala.

Inače, povodom ove vesti Udruženje radnika na internetu (URI) saopštilo je večeras, da u ime celokupne frilens zajednice Srbije, nudi da uradi više profesionalnih dizajnerskih rešenja za logo Puteva Srbije, a da se sav novac predviđen planom javnih nabavki uplati na račun humanitarne organizacije za lečenje bolesne dece.

“Danas se pojavila informacija na sajtu Reddit da je za izradu logoa javnog preduzeća Putevi Srbije obezbeđeno 5.000.000 dinara u okviru otvorenog postupka javne nabavke za četvrti kvartal 2020. godine”, rečeno je u saopštenju.

Naveli su da su “naišli na ovaj podatak u javno dostupnom dokumentu na sajtu JP Putevi pod rednim brojem 172″,  ali da nisu “pronašli informaciju da li je postupak sproveden i nabavka okončana”.

“URI je zato saopštio šta nudi da uradi, “ukoliko je ovo i dalje aktuelno i ako već nije kasno”.


Izvor:
Ozonpress 

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime