TOMIN SIN dobija posao u Nemanjinoj 11

3
1922
Radomir Nikolić / Foto: Miki Jevtović, printscreen

Vrh SNS u poslednjem trenutku zaustavio je bundžije u šumadijskoj prestonici da podnesu svoju listu za izbore u Kragujevcu. Oni su bili nezadovoljni radom Radomira Nikolića.

Zbog toga je krajem februara na prečac doneta odluka da sin nekadašnjeg predsednika Srbije ne bude na čelu liste SNS za Kragujevac.

Radomir Nikolić nije se lako odrekao funkcije gradonačelnika Kragujevca, već je pristao na to nakon što mu je obećano da će ostati na stranačkim pozicijama, ali i dobiti funkcija državnog sekretara u ministarstvu poljoprivrede.

U opticaju je bilo i mesto ambasadora naše zemlje u Kini, ali se on ipak neće otisnuti u Peking, već će se uputiti u Nemanjinu 11.

Podatak da ga samo devet odsto građana podržava, kao i podela stranke koja se njemu stavlja na dušu, bili su razlozi da je morao da se povuče, ali je na listi uspeo da zadrži sve svoje bliske saradnike i prijatelje.

Aleksandar Bećić 
Izvor: kolumnista.com

3 KOMENTARA

  1. Zar ne može Alek da mu nađe neko rukovodeće mesto (jer on mora samo na „rukovodećim pozicijama“ biti!) u ministarstvu za pražnje kibli u CZ!?

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime