Tomina crkva „napreduje“

3
1388

Samo godinu dana nakon polaganja kamena temeljca za izgradnju Hrama Svetog velikomučenika Dimitrija u rodnoj Bajčetini – javlja Kurir – Tomislav Nikolić može da bude zadovoljan: u crkvi je započeto oslikavanje fresaka. Za takvo oslikavanje zidova bajčetinske porodične crkve Toma je odrešio kesu (malo svoju, a više tuđe) i za fresko-majstore obezbedio 350.000 evra!

Sitnica!

3 KOMENTARA

  1. Mare, pa mislis li da neko sme da opepeli u vezi toga ? Pa da izgubi posao sa gomilom laznih krivicnih prijava, sto je SNS metodologija, po kojima ce vrlo tyzilastvo da ga odradi, ma daaaaaj. Zivimo u Zemlji Sraniji. Dr. Grobar i dr.Svemudri ce nas sjeb…ti brzo, neka niko ne brine, neeece dugo trajati sve ovo.

  2. Zaboga ljudi, ostavite Tomu u miru da zavrsi svoju crkvu POKAJNICU. Nije lako Tomi sada. On u znak pokajanja sa suzama crkvu gradi zbog izdajstva Kuma svoga Vojislava Seselja. Zna Toma da je zgresio i Bogu i narodu kada se Kuma svoga odrekao zbog prolazne vlasti zemaljske i slave i bogastva koju vlast sa sobom donosi!

    Vojislav Seselj je puno vjerovao Kumu svome koji se bio poput krpelja Seselju pod kozu zavuko. Zato je Vojislav Seselj svoga Kuma Tomu iz blata podigao, i iz opanaka u cipele stavio. Ucinio je Seselj Tomu slavnim i mocnim. A koga je ljudi Seselj mog’o da podrzi? Ako ne Kuma svoga!

    Zahvalnost od Tome Kumu Seselju kome Toma duguje sve sto ima je bila: IZDAJSTVO zbog vlasti. Niko nije mogao da zna da ce Voja iz Haga ubrzo ziv kuci svojoj doci. Kada je Toma vidio sta je ucinio kao znak svoga POKAJANJA je odmah resio da crkvu podigne u slavu Boga i cast svoje Krsne Slave. Po rijecima Vladike Jovana sa time je Toma sebe uvrstio do kraja vremena u red VELIKI NEIMARA I SRBski ZADUZBINARA.

    Zato nije nimalo lijepo sto se narod pita sa cijim parama Toma crkvu podize i gradi? Zna se! Malo sa svojima a vise sa narodnim. To sada nije vise ni vazno. Nece to biti ni prva ni poslednja crkva kod SRBa koju narod podize i gradi sa vjerom u Boga u cast svojih veliki gospodara.

    SRBi su zeljeli da vidite kakav je Toma kao covjek? Zato su SRBi Tomu izabrali za svog Presjednika, i tek sada shvatili da su pogresili. Ako hocete da znate kakav je neko kao covjek, kakav ima karakter i postenje prvo mu braco vlast dajte, i odmah cete se uvjeriti da narod ima vlast kakvu zasluzuje!

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime