Tomislav Nikolić u Vatikanu

Propast bez časti

2
1488

toma-i-papa-reuters_ffU svojim sećanjima na Andrića, Leposava Pavlović zapisala je šta se zbilo sa Andrićevim rimokatolicizmom. Jednoga dana 1942, na vrata im je banuo pisac, rekavši da dolazi iz policije. Njen zabrinuti otac pitao ga je da li su i pisca počeli da zovu u policiju i zašto, a on je rekao da je išao sam:“Iz kaputa je izvadio svoju legitimaciju i pružio mi je:“Evo, pročitajte, molim Vas, na glas“. „Ime, Ivo/…/prezime, Andrić, narodnost – srpska, veroispovest – bez vere“- Evo, zbog te rubrike bio sam u policiji –prekide me on. U ranijoj legitimaciji stajalo je da sam vere katoličke…“ – Jedino su komunisti ti koji stavljaju da su bez vere- reče moj otac. – Tačno, nisam na to mislio, a suviše sam već zašao u godine da bih prelazio u pravoslavlje, kad to nije iz ubeđenja. Nemam ja ništa protiv katoličke vere kao takve, ali da ostanem u njoj danas, nemoguće mi je. Dobro poznajem sve one u Zagrebu. Gospodinu Stepincu bilo je dovoljno da, nedeljom, pri održavanju mise, gore sa amvona, kaže samo tri reči. Nijedna vlas ne bi nedostajala ni na jednoj srpskoj glavi. Ali gospodin Stepinac nije našao za vredno da te tri reči izgovori. A ja u ovim vremenima ne mogu pripadati jednoj religiji, na čijem čelu se, u mojoj zemlji, nalazi jedan Stepinac…“(1)

Tako je svedočio jedan od najvećih srbskih pisaca 20. veka, bivši rimokatolik Ivo Andrić.

Danas nas vlastodršci uveravaju kako će nam Vatikan pomoći u odbrani naših svetinja na Kosmetu, i kako treba da se zbližimo s Vatikanom, uprkos skoroj kanonizaciji Stepinca. Andrićevo odricanje od vatikansko-hrvatske laži ne podseća ih ni na šta, i nikako ih ne opominje da sačuvaju, u našem opštem slomu, makar mrvu dostojanstva.

NIKOLIĆEVA POSETA VATIKANU

Poseta Vatikanu Tomislava Nikolića, i to uoči praznik Svetih Novomučenika Jasenovačkih, samo je jedan u nizu poteza vlasti koja se ustoličila posle prolećnih izbora 2012, i čija je inkarnacija Aleksandar Vučić u neprestanoj priči o tome kako se naša istorija menja nabolje – naši vekovni protivnici, naglo i iznenada, postaju naši najbolji prijatelji (primer Nemačke), a Srbi menjaju svoj pogled na svet i trajno se preumljuju. U tu priču se savršeno uklapa i Nikolićevo čvrsto uverenje da papa treba da dođe u Beograd, jer nas on podržava u odbrani Kosova i Metohije, kao i to da će se sa kanonizacijom Stepinca „pričekati“ ( iako je on već proglašen blaženim još 1998, što je jedan od dva stupnja svetosti kod rimokatolika).

Da Vas podsetimo:  U toku noći kazaljke sa 3h vraćamo na 2h, završava se letnje računanje vremena

Naravno, jasno je da Vatikan, koji je aktivno učestvovao u razbijanju SFRJ, Kosovo i Metohiju ne priznaje sa jednim jasnim ciljem, o kome je već odavno pisano: “Srpska pravoslavna crkva se generalno gleda kao most prema Moskvi i Vatikan smatra da Moskva predstavlja ključni faktor u cilju ostvarenja jedinstva između katolika i pravoslavaca“(2).

KORISTI OD PAPINE POSETE SRBIJI?

S tim u vezi, potpuno je jasan stav pravnog istoričara dr Zorana Čvorovića, koji o ovom pitanju kaže:“Preduslov za zvaničnu posetu rimskog pape Srbiji je, po tvrđenju samog Vatikana, pozivno pismo od strane SPC. Kako je rimski papa čelnik organizacije koja iz ugla dogmata Pravoslavne Crkve ispoveda jeres, takav poziv bi bio kanonski sporan, a politički potpuno necelishodan. Od ove posete korist ne bi imala ni Crkva, ni država. Poziv papi bi pokazao, s jedne strane, prozelitsku premoć rimske kurije i to na srpskom prostoru na kome su u ime unije sa Vatikanom ubijene stotine hiljada Srba i njihovih vladika, sveštenika i monaha, a s druge strane, slabost SPC da odoli pritisku svetovnog režima. Pošto Vatikan predstavlja eksponenta zapadne politike, njegova poseta pravoslavnoj Srbiji dodatno bi pogoršala odnose Srpske i Ruske crkve i srpske i ruske države. Rezultat takvog čina bilo bi dodatno urušavanje autoriteta episkopata SPC i stvaranje novih deoba u Srpskoj crkvi. Cepanje duhovnog jedinstva srpskog naroda dodatno raspolućuje socijalno i ekonomski zavađeno srpsko društvo, a takvo nestabilno društveno tlo ne pogoduje vođenju ozbiljne državotvorne politike. Ono je idealna sredina za političku nestabilnost, revolucije i marionetske režime. Kratkoročnu korist mogu jedino da imaju pojedinci u vlasti koji vašingtonsko-briselsku milost kupuju urušavanje autoriteta nacionalnih ustanova, u ovom slučaju SPC.Pošto Pravoslavnu Crkvu, pored klira, čini i narod, jasan glas Srba koji se ovih dana čuo povodom pokušaja relitivizacije istorijske istine o ustaškom vikaru Stepincu, jemstvo su da Vatikan neće uspeti u svom naumu“(3).

SVOJ I U SLOMU

Srbija se sve brže urušava.

nikolic-papaVučić&družina, uz prećutno odobravanje Tomislava Nikolića, prodadoše Kosovo i Metohiju, pokoriše nas MMF-u, razgradiše institucije, puzeći nas privedoše NATO-u (SOFA sporazum), učiniše gej paradu redovnom, a sad se spremaju da Srbiju nasele izbeglicama sa islamskog Istoka, sve zarad slugeranjstva Briselu i Vašingtonu.

Da Vas podsetimo:  Gruško: Srbija će izvršiti harakiri ako uvode sankcije Rusiji

Dakle, slom Srbije se bliži. Ali, sraman, nedostojan slom, posle koga će od Srba, ako se ne prenu, ostati samo pepeo što ga razvejavaju balkanske vetrine.

Možda nam je poraz bio neminovan, jer smo se sukobili „sa silama nemerljivim“( Rastko Petrović).

Bilo je takvih poraza u našoj istoriji. Recimo, onaj na Kosovu, posle koga je borba za slobodu trajala još sedam decenija, sve do pada Smedereva 1459.

Zato, dok, sa žalošću i ogorčenjem, gledam Nikolića i Vučića, na umu mi je onaj veličanstveni starac, vladar srednjovekovne Srbije pred robovanje, Đurađ, koji je celog života na sebi nosio žig svog oca Vuka, i koji je, svim silama, morao da se trudi da brani ostatke ostataka srbske slobode. Raspet između latinskog Zapada, gladnog nepokatoličenih duša i islamskog Istoka, sa svojim nezajažljivim osvajačkim apetitom, ovaj naš vladalac, za veka svoga, nagledao se čuda i pokora…

I znao je, svakako je znao, da neće moći da odoli, kao što ni Carigrad nije odoleo 1453. godine, kada je Konstantin XI, po majci Srbin iz roda Dragaša, pao braneći Drugi Rim od muhamedanskih hordi (kažu da je tri dana, zatočen u svojoj smederevskoj keliji, despot, sedokosi vitez, unuk kneza Lazara, oplakivao pad Carigrada.)

Snažan i odlučan, čovek koji je svojom pojavom, kako beleže svedoci, ulivao strahopoštovanje, Đurađ je bio svestan značenja vizantijske izreke: “Kad te car juri, beži; kad te Bog juri, sedi“. U drami braće Nastasijević o njemu, despot svom vojvodi Kajici veli: “U korenu kad kob, zlo jedno poseci, nabuja drugih sto“… Dakle, znao je, znao, da je propast blizu…

Pa ipak, nije se predavao: gradio je tvrđavu na Dunavu, s mačem u jednoj i brojanicom u drugoj ruci; goreći od utrobnog, roditeljskog bola, nazirao je, kroz očne duplje svojih sinova, turskom rukom oslepljenih, da će se, kad-tad, roditi neko ko će njegov narod povesti ka slobodi, i svojim uhom, već umornim od zveketa mačeva, slušao zakletvu u Marićevića jaruzi. Zato je znao da mora da sačuva duhovnu slobodu i identitet svog naroda…

I zato nije naseo na prevaru Zapada, na koju je naseo Manojlov sin, a brat Konstantina Dragaša, Jovan, pretposlednji iz dinastije Paleologa na prestolu Drugog Rima… Jer, Jovan Paleolog je sklopio uniju s papom i priznao njegovu vlast da bi dobio vojnu pomoć za rat protiv Turaka. Vera je prodana, a pomoć nije došla, osim simvolične, nedovoljne da izađe pred, kako reče Njegoš, „divjačne tmuše azijatske“.

Da Vas podsetimo:  Nekada smo osvajali slobodu, danas pristajemo da budemo robovi

Za razliku od svih ostalih sa pravoslavnog Istoka, despot srbski odbio je da pošalje svoje predstavnike u Italiju, govoreći da je on sused Latina, i da zna da od tog posla nema ništa. Kada mu je poznati franjevački ratnik-misionar, Jovan Kapistran, nudio da primi uniju da bi dobio pomoć papinih križara, despot mu je rekao da ga Srbi smatraju nesrećnim, ali mudrim, čovekom, ali da bi ga, promeni li veru u starosti, smatrali nesrećnim ludakom…

Nemamo danas takvog. Nemamo takve.

Ali, sve to treba imati u vidu u dobu u kome smo se našli. Jer, obnovićemo se ako sačuvamo pamćenje.

ŠTA TREBA PAMTITI?

Gledajući imigrante u Srbiji ove, 2015, ne mogu da se ne setim onoga što se dešavalo uoči Drugog svetskog rata, kada su evropski Jevreji, bežeći od Hitlera u zemlje do kojih nije dopro njegov Novi poredak, ostajali, između ostalog, i kod nas (o tome više vidi: 4). Ne ulazeći u Vučićevu servilnost prema gazdama iz Vašingtona i Brisela koji, posle svojih bliskoistočnih zločina, hoće da Srbiju nasele žrtvama tih zločina, ukazujem na činjenicu, opet i mnogo puta – sprema se veliki rat Zapada protiv Rusije. Ako u tom sukobu pobedi Zapad, Srbi će biti uništeni; ako pobedi Rusija, ima nade i za Srbe i za sve druge narode sveta. Zato Srbi moraju imati vidovitu, molitvenu nadu da će Rusija pobediti, koju naši ubogi vlastodršci nemaju. Oni veruju u „terminatorske“ sile Zapada, u luciferijansku očiglednost politike zvane „Poljubi me u zadnjicu ili ću ti razbiti glavu“ (Harold Pinter). Mi, koji Hristu i Majci Božjoj ljubimo ruke na ikonama, ugledaćemo se na despota Đurđa i nećemo ići putem naših vlastodržaca. I verovaćemo, kao i do sad, u Boga Pravde, Kome peva srbska himna.

Vladimir Dimitrijević

Fond strateške kulture

____________________________________

UPUTNICE:

1. Leposava Bela Pavlović: Sećanje na Ivu Andrića, Sveske Zadužbine Ive Andrića, 14/1998,str. 148.

2.P.Pašić: Ne veruj Vatikanu ni kad nam Kosovo „čuva“,“Glas javnosti“, 24. jun 2008,str. 5

3. http://borbazaveru.info/content/view/8156/1/

4. Milan Ristović: U potrazi za utočištem/ Jugoslovenski Jevreji u bekstvu od holokausta 1941- 1945, Službeni list SRJ, Beograd, 1998.

2 KOMENTARA

  1. Zalosno ali istinito, boli me da gledam kako nas satiru i to nas satiru ,,nasi“ ljudi.Znao je zapad da nam surovom silom ne moze nista, znaju oni da kad je nevolja velika da se Srbi sloze i drze ko jedan spremni na svaku zrtvu sto smo i pokazali vise puta kroz dugu istoriju. Nikad necu zaboraviti bombardovanje 99′, na mene od svih desavanja te ratne godine najaci utisak je ostavio taj osecaj jedinstva naroda koji se mogao videti oko sebe, nikad do tada nisam video da je narod bio tako slozan i jedinstven, nadao sam se da ce mo taj duh zadrzati kad rat prodje i da ce mo na tom duhu krenuti da pravimo neku bolju Srbiju za nasu decu i nase potomke. Ali avaj politicari su uspeli da nas razjedine podele na demokrate i socijaliste na radikale i ostalu bagru i belosvetsku gologuziju, sve najgore od naseg roda je u tom trenutku kidisalo na vlast i tron Srbije da zasedne, i pogadjajte ko je uspeo.Na zalost nisu uspeli da dodju iskreni rodoljubi koji vole cistom ljubavlju svoju zemlju i svoj narod, kao sto majka voli svoje dete, nisu uspeli da dodju ni najpametniji niti najobrazovaniji najstrucniji, dosla je najgora ljiga i bagra,najpokvareniji, najsebicniji,najbeskrupulozniji olos,nazalost olos pripadnika naseg naroda ako takvi u opste mogu biti nasi, izmileli su iz raznih budzaka po kojima su se krili kad su svojoj zemlji najvise trebali, dok je bila u ratu, neki su cak isli do te mere u neljudskosti da dok je neprijatelj ubijao Srpski narod ciji su i oni nazalost pripadnici, oni su trazili od neprijatelja da nastavi sa bombardovanjem i ubijanjem nevinih Srpskih dusa.Sta reci o takvim ljudima, kako ih opisati, kako im suditi na ovozemaljskom sudu kad za takva dela i takve rabote nema primerene kazne na zemaljskom sudu.Dosao je najgori olos, najgori strvinari su sleteli na bespomocno telo majke Srbije skrhano od mnogih odbrambemih ratova, sleteli da razvuku sto se razvuci moze za svoj racun i za racun svojih zapadno katolickih gazda koji ih drze na kratkom povodcu spremni da ih sutnu nogom lli ubiju kao najgoru dzukelu sto se nekima i desilo.Izgleda da je taj nauk ostavio dubok trag na naseg nam ,,dragog “ premiera, bojeci se za sopstvenu guzicu da ne bi prosao kao nas poznati pokojni premier, bojeci se da ako ne poslusa gazde ako samo digne glavu ne dozivi istu sudbinu, on je nadmasio sve svoje predhodnike sve koji su se ikad pojavili na politickoj sceni Srbije od postanka same drzave, u kolicini ponizavanja sebe i Srbskog naroda, u kolicini izdajstva sopstvene zemlje i sopstvenog naroda on je ne prevazidjeni pobednik medju ostalim ljigama, bagrom i sljamom izdajnickim, jer da nije apsolutni sampion ne bi ga gazde ni postavile na mesto na kom jeste,ohhhh kako su samo zavarali cestiti Srpski narod laznim obecanjima da ce se prikloniti nasoj jedinoj i iskrenoj sestri Rusiji.Napravili su od Srbije otirac za EUropske kurve pedere lopove razbojnike ubice i koljace, vrhunac bizarnosti i perverzije uma njihovih gazda najbolje se ogleda u naredjenju da ljubimo skute i da se izvinjavamo onima cije smo bili zrtve, da se mi njima izvinemo zato sto su nas oni klali ubijali i bacali po jamama, isti oni koji su nam to radili tri puta u jednom veku.Sta reci o takvom coveku i ostaloj druzini njegovih pomagaca u ne delu, mislim da su licno svi imali svoj doprinos u sunovratu Srpske drzave i nacije, neki vise neki manje neki svojim cinjenjem neki ne cinjenjem, zaboravili su da ova drzava nije njihova licna svoina , da Srpski narod nije njihovo roblje, da Srpski narod nikad nije bio nicije roblje i da ce doci kad tad dan kad ce im narod suditi, ovo je drzava Srpskog pravoslavnog naroda a ne njihova drzava u kojoj se eto samo tako zatekao taj narod pa snjim mogu raditi sto im je volja.Od 2000 – te pa do danas vidimo kako pokusavaju isprati mozak nasoj naciji pomerajuci granice ljudskih vrednosti i morala do krajnjih minimuma , nacija se bombarduje 0-24h sa tv stanica svakojakim glupostima a sve u cilju da se ubije Srpsko pravoslavno nacionalno bice, da narod ni slucajno ne bi shvatio o cemu se radi da mu se radi o glavi i istrebljenju nacije, udari su sve zesci na temelj srpske drzave na Srpsku Pravoslavnu Crkvu, pokusavaju da je prikazu kao ne moralnu izmisljajuci razne afere svestenstvu samo da bi se diskreditovali i tako smanjilo poverenje Srba u svoju crkvu i svoju veru.Znaju zapadne prostitutke kojima nista sveto nije, a kako bi im nesto i bilo sveto kad su sve stekli i dobili otimacinom ubijanjem i masovnim zlocinima u svojoj kratkoj istoriji koja se temelji na izmisljenim likovima iz holivudskih post produkcija i crtanih romana.Znaju da nas silom ne mogu slomiti jer znaju kakvi smo ratnici i kakva su nam srca, probali su 99’god da udju kopnenim trupama i nisu uspeli, probali su oni koje Premier Peder danas naziva iskrenim prijateljima, prijateljima kojima on veruje vise od svega da su pouzdani partneri Srbije,veruje jednoj Nemackoj koja nam je vekovima zadavala brige i zajedno sa Austrijom imala pretenzije na nasu teritoriju, veruje jednoj Americi, veruje zemlji koja je nastala na dekadenciji, nastala iz genocida prema milionima domorodaca koji su samo hteli mirno da love i zive od svog ulova ne uzimajuci od prirode vise nego sto ona moze da im da niti vise nego sto im je potrebno. Poznata nam je njihova pohlepa i iz tog perioda kada su gotovo istrebili bizone samo zbog koze, ostavljajuci za sobom oderane lesine da smrde i raspadaju se prerijom. Mislim da bacene atomske bombe na Japan o njima sve govore. Baciti atomsku bombu na zemlju koja je de fakto kapitulirala i ubiti u jednoj sekundi stotinu hiljada ljudi sve govore o Americi.Da bi ste to shvatili zamislite se malo kako je ubiti jednog coveka, kakva vam savest, srce i dusa treba da bi ste ubili samo jednog coveka, a sad pomislite kakav antihrist moras da budes da doneses odluku, pritisnes dugme a znas da zbog te odluke i pritiska dugmeta ce da umre u sekundi stotinu hiljada ljudi u samo jednom treptaju oka i stotine i stotine hiljada decenijama nakon eksplozije atomske bombe, to je ubijanje ne rodjenih generacija uz izobilje propratnih malignih i drugih oboljenja koje sa sobom nosi ova bomba.O bolestima koje su stvorili u labaratorijama izlisno je i govoriti, sada dok ovo pisem i razmisljam o zlu i zlodelima koje je Amerika donela covecanstvu ona je najbliza ovaplotenju cistog zla, satane, antihrista,ma zovite je kako god ona proizvodi samo cisto zlo, nadam se da ce joj se jednog dana svo to zlo lepo vratiti i to sa kamatom. E sad dragi moj Peder Premijeru objasni mi kako neko ko je ubijao Srpsku decu na nosama, bombardovao moju jedinu zemlju uz duz i popreko, istresao ko zna koliko uranijuma i ostalih atomskih otpada po nasim njivama, poljima, sumama, gradovima pa da nam umiru i generacije posle nas, nasa unucad praunucad, kako bre Pederu da mi oni budu iskreni prijatelji i pouzdani partneri. Mozda tebi i mogu to biti ali izvini meni ne mogu, ja biram prijatelje, partnere i drustvo. Nemoj me gurati u drustvo u koke ne zelim da idem, nemoj ti u moje ime i u ime Srpskog naroda da odlucujes u koje ce mo drustvo uci, ostavi se corava posla i ne zdruzuj nas sa onima koji nas nece a i sa kojima ni mi necemo.Oni su davno izabrali svoj put a mi Srbi svoj put, nas put je put Hrista,put ljubavi, istine, pravde.Oni nek slede onaj koji su odabrali, neka ih na tom putu sa pederima,tranvestitima,narkomanima i sa ostalim zlom koje hoce da ubace i medju nas pod izgovorom zaboga neke demokratije,prava i sloboda ili ti kad nemaju nikakav drugi argument prosto kazu da nisi IN da si zaostao da ne znas sta je HIT iliti da nisi u TRENDU…Premieru Pederu vidim da si isto govno kao i ti tvoji prijatelji i partneri te bih te zamolio da pokupis one prnje koje si obeco da ces pokupiti nakon sest meseci vladavine ako narodu ne bude bolje, ( mozda si se preso pa si mislio da ces otici nakon sest meseci vladavine ako tebi ne bude bolje, a ono ispalo ako narodu ne bude bolje ? ), znaci pokupi prnje i molim te idi sa tim drustvom u koje hoces i Srbiju da uvedes idi sto dalje molim te i ti i oni, idite i ne vracajte se, budite ispred nas trista godina neka mene i Srbije sa zatucanim Srbima, sa Srbima varvarima, najvecim negativcima na planeti,Srbima silovateljima muslimanskih decaka i zena i ne znam vise ni sam kakvim Srbima, ne mogu da se setim svih reci i epiteta kojima nas dvadeset i kusur godina ti tvoji prijatelji sa zapada satanizuju po svetskim medijima praveci od najstarijeg, najcestitijeg,najgostoljubivijeg i najstradalnijeg naroda na svetu, najvece sadiste, mucitelje, ubice i slicno.Od kojih i kakvih su nam zemalja sve te pogrde stizale a stizu bogami i dan danas da te bog mili sacuva, satanizuju nas satane. Znamo mi ko smo i kakvi smo al znamo jos bolje ko su oni a pogotovo kakvi su.Zato te jos jednom molim ne guraj nas u drustvo olosa, licemera, prevaranata, lopova i ubica, zar te majka nije ucila da se klonis loseg drustva, da izbegavas lose drustvo je lose ce ti drustvo jednog dana VRAT slomiti!!!!! UPAMTI MAJCINE RECI !!!

  2. Zalosno ali istinito, boli me da gledam kako nas satiru i to nas satiru ,,nasi“ ljudi.Znao je zapad da nam surovom silom ne moze nista, znaju oni da kad je nevolja velika da se Srbi sloze i drze ko jedan spremni na svaku zrtvu sto smo i pokazali vise puta kroz dugu istoriju. Nikad necu zaboraviti bombardovanje 99′, na mene od svih desavanja te ratne godine najaci utisak je ostavio taj osecaj jedinstva naroda koji se mogao videti oko sebe, nikad do tada nisam video da je narod bio tako slozan i jedinstven, nadao sam se da ce mo taj duh zadrzati kad rat prodje i da ce mo na tom duhu krenuti da pravimo neku bolju Srbiju za nasu decu i nase potomke. Ali avaj politicari su uspeli da nas razjedine podele na demokrate i socijaliste na radikale i ostalu bagru i belosvetsku gologuziju, sve najgore od naseg roda je u tom trenutku kidisalo na vlast i tron Srbije da zasedne, i pogadjajte ko je uspeo.Na zalost nisu uspeli da dodju iskreni rodoljubi koji vole cistom ljubavlju svoju zemlju i svoj narod, kao sto majka voli svoje dete, nisu uspeli da dodju ni najpametniji niti najobrazovaniji najstrucniji, dosla je najgora ljiga i bagra,najpokvareniji, najsebicniji,najbeskrupulozniji olos,nazalost olos pripadnika naseg naroda ako takvi u opste mogu biti nasi, izmileli su iz raznih budzaka po kojima su se krili kad su svojoj zemlji najvise trebali, dok je bila u ratu, neki su cak isli do te mere u neljudskosti da dok je neprijatelj ubijao Srpski narod ciji su i oni nazalost pripadnici, oni su trazili od neprijatelja da nastavi sa bombardovanjem i ubijanjem nevinih Srpskih dusa.Sta reci o takvim ljudima, kako ih opisati, kako im suditi na ovozemaljskom sudu kad za takva dela i takve rabote nema primerene kazne na zemaljskom sudu.Dosao je najgori olos, najgori strvinari su sleteli na bespomocno telo majke Srbije skrhano od mnogih odbrambemih ratova, sleteli da razvuku sto se razvuci moze za svoj racun i za racun svojih zapadno katolickih gazda koji ih drze na kratkom povodcu spremni da ih sutnu nogom lli ubiju kao najgoru dzukelu sto se nekima i desilo.Izgleda da je taj nauk ostavio dubok trag na naseg nam ,,dragog “ premiera, bojeci se za sopstvenu guzicu da ne bi prosao kao nas poznati pokojni premier, bojeci se da ako ne poslusa gazde ako samo digne glavu ne dozivi istu sudbinu, on je nadmasio sve svoje predhodnike sve koji su se ikad pojavili na politickoj sceni Srbije od postanka same drzave, u kolicini ponizavanja sebe i Srbskog naroda, u kolicini izdajstva sopstvene zemlje i sopstvenog naroda on je ne prevazidjeni pobednik medju ostalim ljigama, bagrom i sljamom izdajnickim, jer da nije apsolutni sampion ne bi ga gazde ni postavile na mesto na kom jeste,ohhhh kako su samo zavarali cestiti Srpski narod laznim obecanjima da ce se prikloniti nasoj jedinoj i iskrenoj sestri Rusiji.Napravili su od Srbije otirac za EUropske kurve pedere lopove razbojnike ubice i koljace, vrhunac bizarnosti i perverzije uma njihovih gazda najbolje se ogleda u naredjenju da ljubimo skute i da se izvinjavamo onima cije smo bili zrtve, da se mi njima izvinemo zato sto su nas oni klali ubijali i bacali po jamama, isti oni koji su nam to radili tri puta u jednom veku.Sta reci o takvom coveku i ostaloj druzini njegovih pomagaca u ne delu, mislim da su licno svi imali svoj doprinos u sunovratu Srpske drzave i nacije, neki vise neki manje neki svojim cinjenjem neki ne cinjenjem, zaboravili su da ova drzava nije njihova licna svoina , da Srpski narod nije njihovo roblje, da Srpski narod nikad nije bio nicije roblje i da ce doci kad tad dan kad ce im narod suditi, ovo je drzava Srpskog pravoslavnog naroda a ne njihova drzava u kojoj se eto samo tako zatekao taj narod pa snjim mogu raditi sto im je volja.Od 2000 – te pa do danas vidimo kako pokusavaju isprati mozak nasoj naciji pomerajuci granice ljudskih vrednosti i morala do krajnjih minimuma , nacija se bombarduje 0-24h sa tv stanica svakojakim glupostima a sve u cilju da se ubije Srpsko pravoslavno nacionalno bice, da narod ni slucajno ne bi shvatio o cemu se radi da mu se radi o glavi i istrebljenju nacije, udari su sve zesci na temelj srpske drzave na Srpsku Pravoslavnu Crkvu, pokusavaju da je prikazu kao ne moralnu izmisljajuci razne afere svestenstvu samo da bi se diskreditovali i tako smanjilo poverenje Srba u svoju crkvu i svoju veru.Znaju zapadne prostitutke kojima nista sveto nije, a kako bi im nesto i bilo sveto kad su sve stekli i dobili otimacinom ubijanjem i masovnim zlocinima u svojoj kratkoj istoriji koja se temelji na izmisljenim likovima iz holivudskih post produkcija i crtanih romana.Znaju da nas silom ne mogu slomiti jer znaju kakvi smo ratnici i kakva su nam srca, probali su 99’god da udju kopnenim trupama i nisu uspeli, probali su oni koje Premier Peder

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime