Toni Bler iznenada u Srbiji!

0
2293

BEOGRAD – Bivši premijer Velike Britanije Toni Bler doputovao je danas u Beograd i razgovarao sa predsednikom Vlade Srbije Aleksandrom Vučićem u zgradi Vlade u Nemanjinoj 11.

Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić danas je u Beogradu razgovarao sa bivšim premijerom Velike Britanije Tonijem Blerom o procesu pridruživanja Srbije Evropskoj uniji.

toni-bler-jpg_660x330Premijer Vučić predstavio je političke i ekonomske reforme koje srpska vlada planira da sprovede u narednom periodu, i zatražio od Blera da svojim vezama i ugledom pomogne Srbiji na putu ka Evropskoj uniji, saopštila je vladina Kancelarija za saradnju sa medijima.

Bivši britanski premijer izrazio je zadovoljstvo zbog napretka Srbije i pružio jaku podršku procesu evropskih integracija i namerama Beograda da sprovede sve neophodne reforme, prihvativši da u tom procesu pomogne srpskoj vladi, navedeno je u saopštenju.

Nakon odlaska sa funkcije premijera 2007. godine Bler je osnovao lobističku organizaciju „Toni Bler i saradnici“.

***

10422340_741963009180172_4409982488026922563_nPrenosimo nekoliko FB komentara koji oslikavaju atmosferu „dobrodošlice“ Toniju Bleru:

VUČIĆ DANAS PRIMIO BLERA!
Jel to beše onaj Bler koji je za tadašnjeg ministra informacija Vučića bio ubica naše dece?

*

Za sve nas je on ubica srpske dece. A Vučiću je, očigledno, prijatelj. Ubijao srpsku decu – vUČKov prijatelj. Neko pitanje, nešto nejasno..??

*

Ljudi, prošao sam pored Britanske rezidencije na Dedinju, gužva je takva kao da je pola Beograda došlo da se pokloni Bleru.

*

Engleski pederski isprdak Toni Bler je u svojoj knjizi priznao da je on bio glavni u zalaganju za bombardovanje Srbije. GLAVNI!
Dno dna Srbije i srpske politike. Hiljade mrtvih i desetine dece se prevrću u nemiru kojeg im pružaju naši poltroni na vlasti, naši moralni pacovi koji nas ponižavaju i sramote svaki dan. Krvave ti ruke Recenzentu Vučiću kada si stisnuo ruku isprdku o kojem si recenzirao.
Dokle Srbijo ?!?!

Da Vas podsetimo:  U Srbiji godišnje 36.000 novih slučajeva karcinoma

*

Svako rukovanje sa tonijem blerom je teško krivično delo a bilo kakva komunikacija i saradnja … van svake pameti , zamislite samo da se preživeli iz Jasenovca i Aušvica rukuju , smeju i sarađuju sa alojzijem stepincem i adolfom hitlerom … „Rat protiv Srba nije više samo vojni sukob. To je bitka između dobra i zla, između civilizacije i varvarstva“

*

23. mart – Predlažem da se srpskoj deci zabrani u školama učenje srpske nacionalne poezije
(Toni Bler, premijer Velike Britanije, tokom agresije NATO 1999. godine)

*

10488245_683487971734557_5405066725552584749_n

Foto: FB Boris Malagurski

Predrag popović, novinar: „Vučić: Bler je ubica, u Srbiji ga poštuju samo strani plaćenici“

Aleksandar Vučić se tajno, pred nekoliko desetina novinara i fotoreportera, sastao s Tonijem Blerom. Bivši radikal je ovim susretom dokazao da je još pre 15 godina govorio istinu i o bivšem britanskom premijeru i o sebi.

– Toni Bler je, povodom događaja u Severnoj Irskoj, izjavio da nijedna zemlja – citiram, nijedna – pa ni Velika Britanija ne može dozvoliti da joj neko ubija vojsku i policiju. Bler, valjda, izuzima samo Srbiju, pa srpsku vojsku i policiju može da bije i ubija ko hoće. Zar to nije najbolji primer politike dvostrukih aršina? (…) Strane agenture koje vode specijalni rat protiv srpskog naroda uspele su da zavrbuju neke srpske političare koji se sada hvale kako imaju podršku svetskih sila. Oni su možda najbolji na svetu, mnogo ih voli Amerika, mnogo ih voli Madlen Olbrajt, mnogo ih voli Šreder, mnogo ih vole Bler i svi ostali, oni su mnogo divni, samo jedan problem imaju – naš narod ih ne voli, narod ih neće. Neprijatelji Srbije, koji su ubijali naše građane i uništavali zemlju, rešili su da po svaku cenu, medijskom agresijom i okupacijom obezbede što širu podršku svojim slugama u Srbiji. Naš je cilj da ukažemo ko su strani plaćenici i da objasnimo šta će se sa Srbijom dogoditi ako bi Amerikanci uspeli da je pokore i da na vlast dovedu svoje sluge. Srbija ne bi postojala – tvrdio je Vučić. („Velika Srbija“, mart 2000.)

Da Vas podsetimo:  Izvor Banje Ovča:Grupa entuzijasta čuva lekovite izvore

Ličnim primerom je dokazao da je bio u pravu. Sad je on strani plaćenik, a Srbija ne postoji.

Izvor: Beta, Tanjug / facebookreporter

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime