Transfer blama! Ovo je Andrea, najnapredniji SNS kadar – jači i od Babića

1
1279

Mladoj i perspektivnoj naprednjakinji malo se šta ima zameriti, jedino što joj neko slovo (a bogami i reč) ponekad pobegne, pa se stvori prava zbrka…

Mislili ste da ne može jače i naprednije od „vazduplohova“ Zorana Babića (inače sada direktora Koridora Srbije)? E, pa, prevariste se. Njeno ime je Andrea Radulović, diplomirani menadžer Univerziteta “Braća Karić“. Zaposlena je kao zamenica predsednika skupštine grada Beograda. Ona je nova šampionka među uzdanicama SNS kojima slabo od ruke ide „odražavanje“.

Mlada i perspektivna Andrea se baš trudi da impresionira svojim javnim nastupima, pa je uvek lepo sređena, pripremljena i skockana.
Jedino što joj neko slovo (a bogami i reč) ponekad pobegne, pa se stvori prava zbrka…

Tako u Andreionoj interpretaciji reč „preduzetništvo“ prvi put u novijoj istoriji postaje „prezuzeštvišo“, DS se bavila „malverškim projektima“ (verovatno projekti koji su urađeni uz pomoć nekog malwarea, a ona obećava da će „poseciti“ na razne stvari („podsetiti“, u standardnom srpskom jeziku).

Pogledajte i sami Andreine najveće hitove, da vam ne kvarimo uživanje:

Koliko dobro radi posao, sami zaključite. Nas je, recimo, blam onog klima uređaja u Ulici vojvode Milenka, a imamo informaciju da su joj se građani obraćali povodom toga, a ona je rekla da tu zakon nije prekršen.

www.infozurnal.net

PODELI
Prethodni tekstČestitam vam „Oluju“!
Sledeći tekstPriča o uspehu

1 KOMENTAR

  1. Da je „lepo sređena, pripremljena i skockana“ je bezsumnje tačno. Da guta slova a ponekad i rečenice i to je tačno. Da je „napredna“ a ne „nazadna“ kao neki po njenom mišljenju koje bez blama plasira u javnost, i to je tačno. Rečju, kadar SNSi to vrhunski, beogradski a i srbijanski…

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime