Traže smenu i hapšenje Vulina zbog priznavanja okupacije Pokrajine

0
1464

Vojni sindikat Srbije podneo krivičnu protiv ministra odbrane zbog izdaje Kosova i Metohije

  • Vulin je počinio i krivično delo Ugrožavanje teritorijalne celine gde se u članu 306 decidirano kaže „ko silom ili na drugi protivustavan način pokuša da otcepi deo teritorije ili da deo te teritorije pripoji drugoj državi kazniće se zatvorom od tri do petnaest godina“

„Kada utvrdimo gde je linija, moći ćemo da je branimo! Što pre se otkinemo od Šiptara, pre ćemo početi da živimo. Ako nećemo, pa srećno nam celovito i nezavisno Kosovo“! Ovo naglašava Vulin.

Ovo je izjavio ni manje, ni više nego oficijalni srpski ministar odbrane Aleksandar Vulin, saopštava Vojni sindikat Srbije.

Prekraja vekovne granice srpske države kao da mu je to nasleđe „tetke iz Kanade“

U svom defetističkom, izdajničkom i sumanutom intervju „Večernjim novostima“ osim što širi strah, prekraja vekovne granice srpske države kao da mu je to nasleđe „tetke iz Kanade“ .

Vulin je počinio i krivično delo Ugrožavanje teritorijalne celine gde se u članu 306 decidirano kaže „ko silom ili na drugi protivustavan način pokuša da otcepi deo teritorije ili da deo te teritorije pripoji drugoj državi kazniće se zatvorom od tri do petnaest godina“!

Odgovornost je pritom veća što A. Vulin jeste oficijalni ministar odbrane i njegov intervju u kome se kao de fakto priznaje postojanje Velike Albanije na vekovnom srpskom tlu Kosovu i Metohiji jeste i više nego crveni alarm da reaguje Republički javni tužilac, VBA uhapsi ministra odbrane, a da se Vlada i Predsednik odreknu ovakvog saradnika.

Zadatak je VBA da se ispitaju kontakti Vulina sa stranim obaveštajnim službama, njegovih najbližih saradnika, poslovni aranžmani sa šiptarskim teroristima koji su sada na čelu nepriznatih i za državu Srbiju „nepostojećih“ institucija tzv. „države Kosovo“ iz vremena kada je AVulin bio direktor kancelarije za KiM. Ujedno iz tog perioda neophodno je da VBA ispita Vulinove kontakte za narko dilerima od kojih su neki bili njegovi najbliži saradnici.

Da Vas podsetimo:  Kako da ne pomogne Srbima!? Sestra četvrt veka traži brata - ruskog junaka sa Košara

VBA da ispita kontakti Vulina sa stranim obaveštajnim službama

Tek kada se utvrdi da li je ministar odbrane ucenjen da pozivanjem na secesiju dela teritorije Srbije, svesno čini krivično delo  i postane glavni lobista stvaranja Velike Albanije, utvrdiće se pravi stepen odgovornosti za ovaj presedan u istoriji srpske vojske i srpske političke scene.

Sa druge strane, VSS odavno ukazuje na teatralnost ovog kvazipolitičara i ideopoklonika, njegovu pogibeljnost po interese srpske vojske, pljačke državnog budžeta, brukanje slavne srpske uniforme, uništavanje srpskog vojnika…

Ali vrag je odneo šalu.

Deo faksimila krivične prijave Vojnog sindikata protiv ministra / Foto: printscreen

Ovom izjavom A. Vulin velikim korakom iskoračio je u jednom od dva pravca, ili u  zatvor, ili pak, u specijalizovanu ustanovu koja se treba ozbiljno da sagleda njegovu uračunljivost i sposobnost da vrši bilo kakvu državnu funkciju.

Molimo Boga da je ovo drugo u pitanju.

Da je ovo bilo gde u svetu pomislio, a ne izgovorio aktuelni ministar odbrane, od SAD preko zemalja EU, do Ruske Federacije, iste večeri bi bio uhapšen i osuđen na dugogodišnju robiju“ , zaključuje Vojni sindikat Srbije u svom zvaničnom saopštenju.

Izvor: vojnisindikatsrbije.rs

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime