Treći BrainOBrain dečiji festival

0
409
Dečiji festival – BRAINoBRAIN

Treći BrainOBrain dečiji festival, Sava promenada Beograd na vodi – nedelja 08.09.2019. od 16-22 h

BrainOBrain dečija akademija i ovog septembra organizuje feštu mentalne aritmetike i zabave na Sava promenadi. Ovo je već treća godina kako BrainObrain na ovoj tradicionalnoj dečijoj manifestaciji okuplja organizacije koje se bave edukacijom i afirmacijom dece sa ciljem da se roditelji upoznaju ne  samo sa van nastavnim sadržajima koji se nude za decu, već pre svega koliko istrajnost i upornost mogu da doprinesu psihofizičkom razvoju dece.

Kao i prošle godine BoB deca će na ovom veselom događaju demonstrirati stečena znanja i veštine a za svu decu i roditelje koji dođu u nedelju na Sava promenadu, obezbedjena je besplatna zabava koja će trajati od 16-22 časa. 

Planirani su nastupi mađioničara, pozorišne predstave, edukativno-kreativne radionice, muzičke i sportske animacije, nastupi klovnova i maskota poznatih junaka crtanih filmova za decu kao i vatromet ispred Beograda na vodi. 

Video sa prošlogodišnjeg festivala:

 „BrainObrain“ je liderska dečija obrazovna platforma koja je tokom 16 godina sa uspehom transformisala više od 2 miliona dece širom sveta. „Brainobrain“ često nazivaju i najuspešnijim pionirskim poduhvatom koji je prerastao u razgranatu mrežu institucija u kojima se sa decom radi na razvoju veština matematike, neuro-lingvističkog programiranja i životnih veština. Program je poreklom iz Indije i postoji u 36 zemalja u svetu a od septembra 2016. i u Beogradu, Kikindi, Loznici, Novom Sadu, Požarevcu, Vranju, Zaječaru i Nišu i mnogim drugim gradovima u Srbiji. Osnivač globalnog BrainObrain programa je Indijac Anand Subramaniam. 

Sve više mališana uspešno savladava školske i životne zadatke i izazove zahvaljujući ovoj revolucionarnoj indijskoj metodi mentalne artimetike uz korišćenje abakusa.

Izvor: brainobrainserbia.rs

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime