Treći uzročnik smrti

1
1604

Hitna pomoć 1Srpsko zdravstvo

Treći (mada verujem da je makar na srebrnom postolju) uzročnik smrti su zdravstveni radnici – posle kardiovaskularnih bolesti i kancera. “Medicina je toliko uznapredovala da više niko nije zdrav.“ Što zbog namerno plasiranih laži koje lekari uče i primenjuju bez pogovora, što zbog nestručnosti istih – onih kojima ne bi trebalo ni reptili da se povere. I to su živa bića. A umnogome i zbog onih koji rade u Zdravstvu, a u srži i u praksi su serijske ubice koje svesno odlažu hitne operacije kako bi iskamčili određenu sumu (u evrima) od pacijenata.

Reklame

Svaka druga reklama je o lekovima. Neželjeni efekti mogu da zauzmu 2 strane A4. Lekovi nikog nikada nisu izlečili. Posledica bi bila gubljenje vernih, dugogodišnjih mušterija, a kako bi onda farmakomafija opstala? Lekovi samo suzbijaju ono za šta su “namenjeni“, ali zato stvaraju niz drugih problema za koje ćete uzimati još lekova i tako unedogled.

Svaka treća reklama je o mlečnim proizvodima. Prirodni jogurt bi u tetrapaku usled hemijskih procesa eksplodirao u roku od 24 sata. Od prirode nema ni govora. Jedna od najvećih laži je da su mlečni proizvodi bogati kalcijumom. Koja vrsta osim ljudske konzumira mleko nakon perioda dojenja? Nijedna. A imaju jake kosti. Isto to važi i za ljude. Od 3. do 5. godine života ljudi gube enzime za varenje mleka. I šta biva? Kada unosimo mleko i mlečne proizvode, pošto više organizam nema čime da ih vari, uzima kalcijum iz kostiju da bi ih razgradio – upravo suprotan efekat onom koji lažno predstavljaju u napadnim reklamama. Mlečni proizvodi slabe kosti.

‘’Hitna’’ ‘’pomoć’’ 

Ko zatreba njihove usluge, videće o kakvoj ažurnosti se radi. Zaduženja ‘’hitne’’ ‘’pomoći’’ (bar u pojedinim krajevima zemlje): kuvanje kafa, gledanje rijaliti programa, turskih serija i obavljanje sličnih intelektualnih radnji. Ako Vam se omakne da okrenete njihov broj, dobićete ‘’neprocenljiv’’ savet da nastavite da dišete. Ili će neka jezičina da palaca drskim tonom: ‘’Ako nije ozbiljno kao što kažete, platićete naš dolazak’’.

Da Vas podsetimo:  “Pa ne možete, gospođo, da ostanete u bolnici sa bebom. Korona je.”

“Svetla“ budućnost

Neki razmišljaju o biološkom nastavljanju. Kakvi će biti budući naraštaji?

Vučić je u obeležio početak izgradnje dečjeg onkološkog odeljenja u Nišu. Zašto bi se toliko ulagalo u nešto ukoliko za tim nema posebne potrebe? Ima i biće sve više. A to se u medijima predstavlja kao podvig, nešto čime treba da se ponosimo: bolesnom decom. Srpsko potomstvo će biti fizički i psihički oštećeno: oštećenog sluha, kancerogeno, autistično, … Koja je svrha stvaranja novog života (ako se to može nazvati životom)? Uz moderne vakcine postaje sve učestalija, “moderna“ pojava autizam koji se promoviše, po državnim institucijama, od strane javnih ličnosti kojima je to domaći zadatak, preko crtanih filmova, kao što su “Teletabisi“ ili “Grozan ja“ koje je i Srbija otkupila. Dozvoljen je upis takve dece u redovne škole, što je krajnje nehumano prvenstveno prema njima samima, ali i prema drugoj deci i vaspitačima, tj. prosvetnim radnicima.

Vakcine

Donet je zakon o obaveznoj vakcinaciji. Srbija je zombirana odavno. Niko ni na šta ne reaguje ni kada su njihova pokolenja u pitanju. Ovce bi se pobunile.

Prema podacima dostupnim na internetu ‘’moderne’’ vakcine sadrže životinjske gene, teške metale, uključujući i živu, hemijska jedinjenja itd. koja ostavljaju posledice na fizičko i psihičko zdravlje dece. Dokazano je da živa izaziva autizam. Nevakcinacija se najpre kažnjava novčano. Sledeća posledica je nemogućnost upisa deteta u vrtić ili školu. Naredna je uplitanje socijalnog radnika. Kao ‘’nesavesni’’ roditelj koji ‘’ne želi’’ da ‘’zaštiti’’ svoje dete, možete biti kažnjeni njegovim oduzimanjem. Kako Srbija hrli ka EU, jedan od preduslova će biti i ozakonjenje istopolnih brakova. Srbija će ovim parovima omogućiti usvajanje (i vaspitavanje u EUropskom duhu) dece oduzete ‘’neodgovornim’’ roditeljima.

Da Vas podsetimo:  Dragoslav Pakić: U nedostatku snežnih i drugih nepogoda

Donacija organa

U pripremi je Zakon o obaveznom doniranju organa. Ukoliko se ne budete izjasnili da ne želite da Vas Srbija i posle smrti tranžira i čerupa kao za života, smatraće se da ste saglasni sa tim. Što ređu krvnu grupu imate, što ređu konfiguraciju organa, to ćete biti veći plen za one koji će basnoslovno platiti da Vam se dogodi neka ‘’nesreća’’ radi transplantacije koju mogu da priušte kad god žele. Samim tim što je neko državljanin Srbije, neće imati prava ni na sopstveno telo. A Srbi ponovo ćute.

Čitalac Korena

1 KOMENTAR

  1. „Медицина је толико узнапредовала да више нико није здравније здрав“ је сувише оптимистично. Реалније, медицина је толико узнапредовала да је срећан ко остане жив. Пре неколико година група доктора из САД (Null et al., „Deaths by medicine“) је села и проучила све расположиве податке (углавном службене податке владиних агенција). Дошла је до броја од преко 780.000 смрти годишње за које је „заслужна“ званична медицина (преко 100.000 смрти од медицинских препарата, близу 100.000 због неке врсте грешке, близу 100.000 инфекције, пар стотина хиљада због небриге у домовима за старе, итд.). Пошто је број смрти од срчаних болести 700.000 годишње, а од рака 553.000, медицинска помоћ је #1 узрок смрти у САД. Шта ћеш, те неразвијене земље…

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime