Trenutak kad je Lovreković bacio kokošku na Mariniku

0
625

Bilo da u javnosti nastupa u svojstvu aktiviste režima, novinara, medijskog stručnjaka ili predstavnika nevladinog sektora, za Tomislava Lovrekovića je jedna stvar gotovo konstantna – izazvaće incident. Tako je bilo i danas na konferenciji Marinike Tepić, političarke kojoj je ranije pretio ubistvom, a koju je ovoga puta gađao kokoškom tokom njenog obraćanja medijima.

Dok je Tepić govorila o vezama klana Veljka Belivuka i vlasti Srpske napredne stranke, na konferenciji za medije održanoj u Pančevu, pojavila se grupa režimskih aktivista, među kojima je bio i Tomislav Lovreković.

Uz pogrdne poruke upućene Tepić i ometanja tokom njenog obraćanja medijima, ono što je obeležilo današnji incident jeste trenutak kad je nekadašnji žestoki protivnik vlasti, a sada čuvar ugleda SNS, Tomislav Lovreković, odlučio na prilično bizaran, ali i nasilan potez.

Podsetimo, reporter Nova.rs zabeležio je trenutak kad je Lovreković gađao Mariniku Tepić kokoškom na sred konfenrencije.

“Čovek je sve vreme čuvao kokošku u kutiji, a onda ju je krvnički bacio na Mariniku”, rekli su nam, između ostalog, oni koji su svedočili incidentu.

Izvor: Slavija-info

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime