Trilaterala – agenti stranog uticaja!

0
1585

Svi oni koji se nalaze na odgovornim državnim funkcijama, a rade u interesu subverzivnih tajnih organizacija, transnacionalnih korporacija ili stranih država moraće za tu svoju aktivnost zakonski da odgovaraju.

Dveri dižu svoj glas protiv sastanka trilateralne komisije u Beogradu, koji se danas održava pod pokrovoteljstvom Vlade Republike Srbije. Reč je oj tajnoj organizaciji koja je svuda po svetu poznata po tome što ne bira sredstva u ostvarivanju svojih“milenijumskih“ ciljeva.

U svrhu ostvarivanja ogromnih profita i neograničene moći Trilaterala je postavila za cilj da ekonomski i politički potčinjava države i narode takozvane periferije. I Srbija je zemlja koja je u poslednjih dvadeset pet godina na svojoj koži intenzivno osetila subverzivno i destruktivno delovanje trilateralne komisije i to kroz procese ekonomske i političke destabilizacije.

Ono što je još jedan alarm jeste činjenica da su neki članovi Vlade u isto vreme i članovi lokalnog ogranka trilateralne komisije za jugositočnu Evropu pod nazivom East West bridge. Reč je o agentima stranog uticaja u Vladi Republike Srbije.

Ko su agenti stranog uticaja u Srbiji?

Dveri imaju obavezu prema svojim građanima da javnosti obelodane ko su agenti stranog uticaja u Srbiji koji aktivno u čestvuju u radu trilateralne komisije, a koji su u isto vreme i članovi Vlade Republike Srbije. To su:

  • Zorana Mihajlović, ministar građevinarastva i saobraćaja
  • Bratislav Gašić, ministar odbrane
  • Kori Udovički, ministar državne uprave i lokalne samouprave
  • Marko Blagojević, šef kancelarije za pomoć poplavljenim oblastima
  • Aleksandar Nikolić, državni sekretar u ministarstvu unutrašnjih poslova
  • Nenad Borovčanin, državni sekretar u ministarstvu omladine i sporta

Dveri se zalažu za donošenje zakona kojim će se urediti položaj agenata stranog interesa u Srbiji i to na sličan način kako je ovu oblast uredila Rusija. Svi oni koji se nalaze na odgovornim državnim funkcijama, a rade u interesu subverzivnih tajnih organizacija, transnacionalnih korporacija ili stranih država moraće za tu svoju aktivnost zakonski da odgovaraju.

Da Vas podsetimo:  Jedini spas za čovečanstvo je opšta pobuna protiv sistema!

773

Svesni smo da donošenje ovakvog zakona neće biti moguće u toku mandata ove vlade, ali smo isto tako svesni da vreme za Pokret Dveri tek dolazi i da će ponašanje i delovanje protiv interesa sopstvenih građana morati da bude sankcionisano

Dveri

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime