Trka mrmota – prvi put u istoriji Beograda – subota 1. februar

0
915

Baneri Trka mrmota 2mrmot

Trka mrmota 2014

Najava za medije

U subotu 1. februara 2014. godine u 10:30 u KC Gradu održaće se prva Trka mrmota u istoriji našeg grada. Sa trke će direktno izveštavati legendarni glumac Bil Marej,  koji je ujedno i promoter trke.

U danu u kojem svako jutro započinjete isti dan održava se Trka mrmota, koja ima jedno pravilo: iznova i iznova trčite trku od 500 metara. Ne zna se koliko puta treba da istrčite trku jer je to lekcija koju sami sebi treba da oktrijete. Radno vreme Kulturnog centra Grad u subotu počinje u 10:30 i završava se u nedelju u 4:00 ujutru. Imate vremena.

Trka je simboilčnog karaktera. Često u životu ponavljamo iste greške, dajemo sebi ista obećanja, previše odustajemo i nikada ne naučimo lekciju koja nam je potrebna. Trka mrmota nam daje šansu da trčimo istu trku sve dok ne ukapiramo ono što treba da ukapiramo.

Organizator trke je Beogradski trkački klub, grupa trkača koja inspirativnim akcijama želi da motiviše sugrađane na pokret. Trka mrmota je otvorena i besplatna za sve. Nije potrebna zvanična prijava, jer gde ste videli da se mrmoti unapred prijavljuju.

Više detalja o trci na Fejsbuk događaju: https://www.facebook.com/events/590714377677565/?fref=ts

###

Koliko puta smo samo započeli novu godinu ili poglavlje u životu sa odlukom: od danas živim zdravije, pazim na ishranu i krećem da treniram. Ako vam se desilo da posle ovakve odluke odustanete, na Trci mrmota upoznaćete se sa Školom trčanja – četvoromesečnim grupnim programom vežbanja za početnike koju organizuje Beogradski trkački klub.

#########

Veroljub Zmijanac
kontakt@belgraderunningclub.com
064 50 72 603
http://belgraderunningclub.com/

 

like-button.net here

wordpress-themes.org here

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime