Trkači iz Srbije na polumaratonu u Rimu

0
1919

Poštovani,

trkaci1Nakon rekordnog broja trkača iz Srbije na polumaratonu u Budipešti i Ljubljani, Srbija će imati rekordni broj predstavnika i na ovogodišnjem Roma Ostia polumaratonu u Rimu koji se održava u nedelju 1. marta; čak 45 trkača iz Srbije trčaće 21, 097km iz centra Rima do plaže Ostia na obali Tirenskog mora.

RUNNING u okviru međunarodnog programa saradnje koji je pokrenut septembra 2013. godine pregovara sa međunarodnim organizatorima sa ciljem obezbeđivanja povoljnijih uslove učešća za sve trkače iz Srbije. Ove godine sportski klub RUNNING ostvario je saradnju I sa organizatorima polumaratona/maratona u Rimu i osigurali popust od 50% na kotizacije učešća na trkama u Rimu.

RUNNING je jedinstveni sportski klub osnovan novembra 2012. godine posvećen promociji trčanja, organizovanju treninga i sportskih događaja, pre svega promociji sporta i zdravih životnih stilova kroz jedinstven, moderan i zabavan način. Posebno je posvećen aktivnostima koje promovišu inovativne sinergije između područja sporta, zdravlja, obrazovanja i osposobljavanja mladih da žive zdravim i aktivnim životnim stilom. Volimo da kažemo da sport treba da bude dostupan i pristupačan svima, uvek a posebno deci i mladima. Sport nije privilegija profesionalnih sportista. Sport znači mentalno i fizičko zdravlje, zabavu, sreću, radost i zadovoljstvo koje treba razvijati od malih nogu kao najomiljeniju obavezu i životni stil.

RUNNING organizuje besplatnu školu trčanja za decu uzrasta od 6 do 10 godina, niz online kampanja sa ciljem promocije rekreativnog trčanja, pripreme za polumaratone I druge trke.

Srdačan pozdrav,

—————————————————————–
Milena Berić

RUNNING
Founder
+38163666682
Nusiceva st. 6
11000 Belgrade
Serbia

FB: www.facebook.com/runningserbia
Google+
Twitter: www.twitter.com/RUNNINGSerbia
Instagram: www.instagram.com/runningserbia
Web: running.rs

trkaci2

trkaci3

trkaci4

trkaci5

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime