Turistički hit godine: Tominim stopama

0
1385

tomislav-nikolic1-620x330

Ne razumem: svi nešto hejtuju našeg voljenog Vođu, Heroja od Feketića. I to zato što je zatražio od naroda vaskolikog serbskog da letuje u majci Srbiji. Šta je tu sporno? Skup vam Kopaonik? Skup Zlatibor? Nemate para za Taru ili Vrnjačku Banju? Daleko vam Đavolja varoš? Hteli biste na mufte do Srebrnog jezera? Eeee, rođaci… Pa niste obavešteni!

Trenutni turistički hit godine je 11-dnevni odmor kakav će vam otvoriti oči!

Posle tog aranžmana više ništa neće biti isto!

Shvatićete da vam ne treba da putujete na Karibe, u Dominikanu, da je Kuba previše izvikana, a da su Maldivi bespotrebni.

Nećete više ni razmišljati o Američkom snu! Jer znaćete da vam je sasvim dovoljno da sanjate kao običan, prosečno obrazovan Šumadinac, pa da postanete poznati i svemoćni.

Cena turističkog aranžmana u ovom trenutku nije bitna. Jer ono što ćete dobiti na našem 11-dnevnom nezaboravnom odboru biće – neprocenjivo.

Šta vam nudimo?

Kao što smo već napisali: turistički hit godine pod nazivom Stopama Master Tome! Za vernike, imamo posebnu, veoma sličnu turu pod nazivom Stopama Svetog Tome Ordenskog.

U čemu se sastoji naša tura, koja počinje u Beogradu?

tomislav-nikolicPrva četiri dana proveli biste u hodočasničkom putovanju (peške, kako drugačije?) od Beograda preko Topole do Bajčetine. Prenoćište je obezbeđeno u predivnom okruženju: čist vazduh, šuma, imanje Master Tome, i crkva pokajnica u izgradnji, sa fantastičnim pogledom na nebo. S obzirom na to da ćete noćiti – pod otvorenim nebom. Preko dana samo za vas organizovana je društvena aktivnost doprinosa izgradnji Hrama na imanju Svetog Tome Ordenskog. Poslednjeg od ova četiri dana planirano je pokloničko putovanje do Kragujevca, gde stoluje Sin Radomir.

Da Vas podsetimo:  Moja Pirova pobeda nad vetrenjačama

Nakon izleta u Kragujevac kreće se u pravcu Beograda (auto-putem, ako ustopirate nekog). Prenoćište je obezbeđeno u Picinom parku, sa interesantnim sadržajima, koji su u poslednje vreme dodatno obogaćeni boravkom velikog broja stranaca, koji su oduševljeni time kako nam dobro ide, pa su iz Sirije došli do Srbije. Da li će dalje? Ne zna se. Njima se naše otvoreno nebo baš sviđa.
Petog dana, dolazak iz pravca Kragujevca u Beograd, smeštaj u Picinom parku, osveženje na javnoj česmi, odmor, večera po izboru, poseta splavovima za one koji su spremni da doplate.

Šestog dana planiran je izlet do zemunskog Magistrata, gde je bilo sedište Srpske radikalne stranke, u kojoj je ponikao Master Toma. Za one koji su doplatili, moguć je neposredan susret sa političkim ocem Master Tome, ali je ova ponuda vremenski ograničena. Povratak preko Zemunskog keja i Brankovog mosta, smeštaj u Picinom parku, osveženje i večera po izboru. Slobodno veče.

Tomislav-Nikolic-2-300x210Sedmog dana, planiran je izlet do Skupštine Srbije, sa predavanjem o značaju stiropora na političku karijeru i preobraćenje iz radikala u naprednjaka, a u povratku – poseta Novom dvoru, poznatom kao zgrada Predsedništva Srbije na Andrićevom vencu gde u ovom trenutku stoluje Master Toma Ordenski. Povratak u Picin park, osveženje, večera po izboru. Slobodno veče.

Osmog dana, organizovali smo za vas posetu bolnici u kojoj je Master Toma Ordenski štrajkovao glađu, kao i poseta vikendicama na Savi, sa posebnim osvrtom na objekat koji je u vlasništvu Nikolića juniora. Kupanje, odmor. Povratak u Picin park, osveženje, večera po izboru. Slobodno veče.

Devetog dana, izlazak na auto-put preko Beogradske arene sa posebnim predavanjem o značaju najveće sportske hale za političke skupove SNS. Organizovana pešačko-stoperska tura ka Novom Sadu. Dolazak u Novi Sad u kasnim večernjim satima.

Da Vas podsetimo:  MILOST ZA HOR: U NJEMU NEMA JEDNOGLASNOSTI!

Odmor, večera, osveženje. Smeštaj organizovan na novosadskom Štrandu, pod otvorenim nebom.

toma-nikolic-diplomaDesetog dana, u jutarnjim satima, poseta Skupštini Grada Novog Sada sa posebnim predavanjem o značaju kvalitetnih kadrova za vođenje grada kao što je Srpska Atina. U poslepodnevnim satima specijalna, avanturistička interaktivna igra Potraga za izgubljenim fakultetom, a potom poseta fakultetu na kom je Master Toma stekao svoju Master diplomu. Povratak na Štrand.

Odmor. Slobodno veče.

Jedanaesti dan, povratak u Beograd. Hodočasnički, kako drugačije?

I šta kažete? Skup vam odmor u Srbiji?

Dajte, moliću lepo, budite patriote! Poslušajte Super Aleka!

Sramota. Zar ne vidite kako nam dobro ide?

Aleksandar Bećić

Kolumnista

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime