Tužna priča: Kako je Mali Alek proveo letnji raspust

1
1500
Aleksandar Vučić / Foto: Wikimedia

Za razliku od građana Srbije koji su se ovog leta brčkali, sunčali, plandovali, odmarali i nisu radili apsolutno ništa, predsednik se nije dao. Radno, besano, posvećeno, nadoknađivao je sve ono što zbog lenjog i nezahvalnog naroda mora da preuzme na svoja jaka pleća.

Zahvaljujući tome što je vredan i radan, a poznat je i kao čovek koji uvek ispunjava svoja obećanja, imamo dobru vest. Skoro svima u Srbiji skaču plate! To je Aleksandar Vučić između ostalog rekao ovog leta gospodnjeg 2019.

„Država će dati sve od sebe da se medicinari koji su otišli, vrate u Srbiju! Medicinskim sestrama 15 odsto povećanje, zaposlenima u kulturi i nauci 10“, rekao je i dodao da očekuje da će minimalac preći 30.000 dinara.

Izdvojili smo najjače izjave koje je Aleksandar Vučić dao ovog leta. Ipak je on najvredniji mrav među nama – cvrčcima .

  1. Osećaju ljudi, zadovoljniji su ljudi. Da li su zadovoljni da li žive lepo, pa ne žive lepo i ne može tako lako da se živi lepo.
  2. Želim da se izvinim ljudima koji ni za šta nisu krivi ali su trpeli pravi linč od onih koji su polupismeni a misle da su mnogo važni. Mislim na Nenada Jezdića, Željka Joksimovića, Nemanju Matića i Gorana Bregovića koji se drznu da kažu par lepih reči.
  3. Ako krenu na mene, pustite ih i da me udare – nije problem, samo da nema automata i pištolja. Samo vas molim, nemojte više da pretite da ste mnogo jaki – prebijte me već jednom.
  4. Srbija troši onoliko koliko zarađuje, a zarađuje najviše do sada.
  5. Oni koji šalju decu na proteste moraju da preuzmu odgovornost. Da su preskali ogradu u Beloj kući, treba da znaju da bi bili izrešetani.
  6. Zato su intelektualci, jer kad pišaju po grobovima oni ih stvarno zapišaju, a mi postajemo i ostajemo sendvičari, jer naša jedina potreba jeste da utolimo glad. I ništa više.
  7. Makar ja postao ozloglašeni evropski Robin Hud, to je taj ludi Vučić što iz šume šalje hranu i vodu. Naš narod neće biti ni gladan ni žedan.
Da Vas podsetimo:  Ima li opozicije u Narodnoj skupštini da pokrene razrešenje Predsednika Republike?

Lepo je more i u septembru… Da li će imati vremena? Nadamo se da hoće, zaista… Možda bi za sve nas bar nešto bilo drugačije da se mali Alek ovog leta više odmarao i igrao s drugarima. Kada bi imao s kim…Jer eto ispostavilo se da je i njegov drugar Babić više cvrčak, manje mrav.

„Koliko puta sam ti rekao Babiću – Šta bre ideš na otmena letovališta na Brionima i na Hvaru. Imaš druga na Brionima? Nađi druga u Sopotu a ne na Brionima, jer naš narod nema druga na Brionima“, poručio mu je Alek, čovek koji je letnjem raspustu rekao sudbonosno „njet“.

Ivana Stojanov
Izvor: noizz.rs

1 KOMENTAR

  1. Чекај, чекај ти ниси Нада -„Ајкула, кажеш, мали Алек ?!Распуст још траје, и само лоши ђаци полажу у августу да поправе, кечеве.“Мали Алек је одликаш, све петице!!!

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime