Tužna slika Kragujevca. Građani željno gledaju kroz izlog mesare!

2
83

Reporterima Ucentar nije mogla da promakne tužna slika kragujevačke stvarnosti. U jednom od nekada najvećih industrijskih gradova u čitavoj SFRJ ostali su samo natpisi i monografije da svedoče bivšem postojanju nekada najvećih i najmoćnijih industrijskih giganata kao što su bili ZASTAVA ( automobili, kamioni, oružje, alati), Filip Kljajić, 21. oktobar, Zvezda….

Nažalost čini nam se da sada kao i 2000. ih opet postajemo ,,dolina gladi“. Sporan status FIATA koji je malo oporavio grad, konačno gašenje pomenutih giganata, uprava porodice Nikolić koja nas je dovela do ruba propasti kao i loši inflatorni pokazatelji praćeni i uzrokovani krizom u Ukrajini i Korona virusom vratili su nas u prošlost i ugrozili nam budućnost.

Tome svedoči ova tužna fotografija građanina koji dugo stoji zagledan u izlog mesare u gradu u kom odlaze investicije i omladina. U gradu koji se trudi da se vrati na staze stare slave, zašta ćemu biti potrebne godine. Nažalost, ipak do tog trenutka ostaje grad ,,koji gleda u izlog“:

https://ucentar.rs/

2 KOMENTARA

  1. Не схватају да су срећни што се не преждеравају месом које уопште није неопходно у исхрани а доводи до низа болести, поготово црвена меса и сухомеснати производи, роштиљ исто тако.

  2. Села око Крагујевца зврје праѕна, па нека се Крагујевчани врате „кући“ и имаће меса колико им душа жели. А ако им се тај живот не свиђа онда нека посте!

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime