Tviter: Kako Srbi nestaju – 400.000 manje za deset godina

4
963

Od popisa 2002. do popisa 2011. Srba je manje za 400.000

4 KOMENTARA

  1. Svaki dan vidim na hiljade dokaza da nismo zasluzili da postojimo kao narod i kao nacija. Muka mi je od busanja u srpske grudi popova iz dzipova, gazda koji 15.000 daju platu , profesorima koji uzimaju 8 evra za privatan cas…
    Srecom, Kanada,Australija,USA,New Zealand, useljavaju svake godine sve vise ljudi, valjda ce biti mesta i za nas.

  2. Naravno da izlaza ima ali ga ne mozemo dostignuti sada, u ovakvoj podeli svetskih sila i ekonomskoj nemoci prosecne srpske familije. Plan zapada je jasan na Balkanu : sve cemo vas dovesti na jednake snage – ekonomske, vojne, populaciono….lakse vas je tako naterati na saradnnu i poslusnost.

  3. Svi znaju da SRBi decenijama planski nestaju sa pozornice zivota na kojoj su uspjesno svojim rasrbljavanjem i pretapanjem u druge izmisljene narode odigrali ulogu njima odredjenu od tajnih vladara iz senke.

    Zato SRBe ne treba zaliti. Sto su trazili Zakonom Zivota to su i dobili i od vodeceg naroda na Balkanu postali smetliste po kome svaka susa moze sada slobodno da gazi.

    Zato ce SRBi ostati upamceni u istoriji naroda kao istorijski primjer kako prolaze oni narodi koji poput SRBa zaborave na sebe i svoje narodne SRBske putove i umjesto toga okrenu se neprijateljima svojim da od njih savjete traze.

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime