Tviter: Tragedija nam postaje svakodnevnica

1
1054

O čemu se ovde radi? Korumpirani srpski mediji pokušavaju da javnosti predstave vladajuću elitu kao junake. Trči se pred rudu da bi se takvim srpskim „velikanima“ dodvorilo. Naime, pošto su se ministri odbrane i zdravlja (Gašić i Lončar) dogovorili (čuj, „oni se dogovorili“?) da pošalju vojni helikopter da se ugrožena beba prebaci do Beograda, trebalo je to maksimalno eksploatisati na korist aktuelnog srpskog režima. Priča o uspešnoj spasilačkoj misiji podastrta je pre nego što je ona obavljena. Naime, novinari nisu slutili da će se dogoditi tragedija, pa su informaciju o tome, kako je beba uspešno prevezena na Institut za majku i dete, plasirali unapred. Čak su stigli da uzmu i izjavu od direktora tog Instituta!?

Sve što više premijer Srbije pokušava da „upristoji“ srpsko društvo ono sve strašnije i sve nepristojnije. Ima li kraja srpskoj nesreći?

1 KOMENTAR

  1. Pa da li je ovo moguce?! Skoro sam negde komentarisao da nam novinarska bagra kreira realnost. Pa da nije njih ja uopšte ne bih znao kako živim. Neverovatno, vesti stizu pre dogadjaja, da li oni žive u nekom paralelnom svetu?!

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime