Tviter: Za SNS (n)i pijan…

3
1019

PODELI
Prethodni tekstŠešeljica
Sledeći tekstFejsbuk: Ko je pucao na Beka?

3 KOMENTARA

  1. Oooooo Tomislave, ime lepo pa gde si do sad bio?
    A vi „rasejani“ bas ste ste se izbezobrazili. Da se Toliko ste rasejani da ste poceli da ovde prosipate istinu. Tooo je nevidjeni bezobrazluk. Tomislave brate, jel peces rakiju i ti? Jesi doktorirao? Ne brini, ajde ovde cemo se dopisivati i dobices i ti svoju diplomu. Kasnije ti kazem za koliko.
    Ovaj brezobrazni portal, vidis, svima daje mogucnost da kazu sta misle. Pa i tebi, pa i meni. I svima ali bez uvreda. Ja sam veruj, svasta ponekad zeleo da napisem licno Velikom Vodji i njegovom Doktoru i kazem sta ocu al ne da onaj sto nas ovde prvi procita i hvala mu. To nekako stvari drzi na lanac. Da ne ujedaju. Zivimo u doba Interneta (cuo si za to?)e, vidis, zato i postoji ovaj kutak za Istinu. Ona se nekima dopadne a nekima ne. I meni nije pravo kad neko, kao evo sada ti, napise nesto, pa mu moram da odgovorim. To se zove sloboda govora.U Srbiji toga nema i sve je manje prostora jer smo cini mi se, upali u tamnu materiju gde se ne vidi i ne cuje nista, osim umiljatog nam smirenog glasa Vodje i njegovih , meni mucnih obecanja i drndanja i glupoisti. Nekom je i lepo ovako, ne sumnjam. Ima razloga jel tako, za to da mu je lepo. Vidis, ja nemam razloga da mi je lepo jer su dzepovi prazni i zivim iz meseca u mesec sve gore. Srecom , postoje mesta gde svi koji misle kao ja i koji oscaju kao ja, posledice ove diktature, pa mozemo negde da se izjadamo sve nadajuci se da ce Vodja da cuje, pa da se trgne i probudi nas iz kolektivne hipnoze u koju mnooogi nisu upali, a drugi nas guraju i silom teraju da zazmurimo.
    Zivi ti u svom Svetu i pusti nas da zivimo u svom. Ajde sad ti. tu sam ja ne brini.

  2. Živite vi „rasejani“ (tamo gde ste) svoj život i brinite svoje brige a nas pustete da se sami izborimo sa svojim problemima. Ako vaš portal ima načelo „Portal istine i ništa osim istine“ zašto ga se ne držite? Ovaj tvit vam nije ni malo duhovit a ni istinit kao uostalom i sve drugo što objavljujete.

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime