Tvitovi o Vulinu, vojsci i natalitetu…

4
2049
Aleksandar Vulin/ Foto: Noizz.rs/Profimedia

Ministar odbrane Aleksandar Vulin je objavio da se vojska uključuje u borbu za povećanje nataliteta. Mnoge je zainteresovalo šta to tačno znači, a Twitter je kao i obično bio jako kreativan.

Vulin je rekao da je Vojska Srbije već odredila solidarnu pomoć u visini jedne prosečne zarade za svako novorođeno dete pripadnika Ministarstva odbrane i Vojske Srbije i uvela da Fond vojnih osiguranika plaća četiri pokušaja veštačke oplodnje. Dakle, uključuju se lično. Uskoro ćemo imati mnogo malih budućih vojnika.

Samo dok ne odluče šta treba da budu prioriteti Srpkinja:

Vulin ima dvoje dece:

Obratite pažnju kada idete u nabavku:

Artiljerija?

I na kraju – to što ste rođeni u pogrešno vreme je samo vaša stvar:

Ivana Stojanov

Noizz.rs

4 KOMENTARA

 1. Do pre nekoliko meseci, šiptaroidni AV je prozivao TRUDNIČKU MAFIJU, Šta sad ovo treba da znači? Pokušava da kopira Putina. Kako da ne, kad nam se iselilo 50% omladine a ostalo ono, što mora čuvati roditelje, ostalo ono bez nade. A da, ostali su i BOTOVI, DILEJE, SNS MLATIPATKE, PIŠOPLOTONJE sa kupljenim diplomama, KUKAVICE, TASTERI, CINKAROŠI, UTERIVAČI, KAMATARI, DILERI, TABADŽIJE, SPONZORUŠE, RADODAJKE, KUKAVICE, MORALNE PROSTITUTKE, MENTALNI ZAGAĐIVAČI i da ne nabrajam, znate ih, svaki dan ih vidite na ulici ili na televiziji.
  Kad vas bre vidim takve, silne, bahate, cinične, kako satirete sve okosebe, postanem impotentan i nema ništa od dizanja, mislim, nataliteta.
  Kako da me stimuliše pogled na Maju, Gojković, Sonju Biserko, Natašu kandić i njima slične?
  Sad će Zlatobor da izmisli vakcinu da zavolim AV i ostale fikuse….
  E moj Janko, kasno si se setio…

 2. zaboravih da dodam,da se ovih dana priprema masovno naseljavanje arapa kojima su ovi dali pasoše i poslali za nemačku,inače odakle su pare za stanove i druge nekretnine može se videti.E,sada te iste nemci vraćaju u mesta odakle im i pasoši,pa ih sad ubacuju neprimetno uz interno raseljene.Sve su opštine dobile zadatak da uz interno raseljene proture i arape koje moraju ovde primiti i trajno ih naseliti.Tako da za sve se to mora i odgovarati jednog dana,a da se ne zaboravi,uz ove koji su im davali pasoše,odgovaraće i oni koji su ih i postavili na vlast i oni koji im aplaudiraju.Za one koji uništavaju Srpsku državu i koji naseljavaju arape umesto Srba,ima dovoljno bandera.

 3. Nosioci vlasti u Srbiji,Vučić,Vulin,Brnabićka,Lončar,Stefanović,Mali,Vesić,Manulać,Klempo,Dačić itd.E oni zvanično upravljaju ovom zemljom.Čemu li se ko nada.

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime