U JASENOVCU JE UBIJEN TEK PONEKI SRBIN: Evo šta građani Zagreba kažu o JASENOVCU

1
1339
Foto: printscreen (p-portal.net)

Skandalozna anketa na ulicama glavnog grada Hrvatske.

Kada bi građane Berlina pitali šta misle o koncentracionom logoru Aušvicu, i takvu anketu objavili u javnosti, negativan ođek bio bi nemerljivo velik.

Pa ipak, početkom prošle godine je na ulicama Zagreba sprovedena anketa koja podseća na ovu – naime, Hrvate su pitali šta znaju o logoru Jasenovac, mestu gde je stradalo na stotine hiljada Srba, kao i desetine hiljada Roma i Jevreja tokom Drugog svetskog rata.

Neki procenjuju da je broj Srba koji su zverski ubijeni u Jasenovcu dosegao cifru od jednog miliona, dok je sam komandant logora Rudolf Hes svedočio kako je Aušvic „progutao“ oko dva i po miliona ljudi.

Ipak, odgovori Hrvata na ovu anketu su zaista nešto što se mora čuti da bi se poverovalo. Da je međunacionalna mržnja i dalje jaka kod naših komšija uverite se pogledavši video:

Izvor: sajkaca.com

1 KOMENTAR

  1. Smešak pojedinih ljudi koji odgovaraju na pitanja u anketi unutar videa koji ste okačili jasno pokazuje laž koju hrvatski narod sa malom poteškocom izgovara kada mu to odgovara. Lično ne poznajem život Hrvata dovoljno dobro ali je sigurno da ih tom laganju neko uči, neko ih trenira! Roditelji, škola, verski učitelji, televizija? Neka mi neko pomogne?

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime